Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adjak értelmes magyaráz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak értelmes magyarázatot arra, hogy miért csaltam meg a páromat?

Figyelt kérdés
Már 1,5 hónapja tudja, hogy 7,5 évvel ezelőtt 2x megtörtént a dolog a munkatársammal. Akkor 4 éve voltunk együtt. Azóta lett 2 gyerkőc és építettünk hitelből házat. Hosszú történet....Tegnapig úgy-ahogy elvoltunk, bár őt taccsra tettem és nagyon rossz volt neki, mert én voltam neki az első és nekem is ő. Tegnap viszont mondta, hogy menjek le. Reggel viszont azt mondta, hogy amikor este hazajön, addigra adjak értelmes magyarázatot erre az egész dologra, hogy mit miért csináltam. Holott szinte töviről hegyire kikédezett mindenről. Nem igen tudok neki újat mondani. Mondanám, hogy csak szex volt, de ezt nem hinné el. Ő azt gondolja, hogy én komolyan gondoltam volna vele, csak nem jött össze. Tudom,hogy gusztustalan dolgot csináltam. De tudtok mondani valamit, hogy hogyan védhetném magamat? Hogyan lehet ezt normálisan megmagyarázni? Szerintem sehogy... Ezen múlik a gyerekek és az én sorsom este. Én előtte sem csaltam meg és azóta sem. Most voltunk 12 évesek. Ő a megcsalásom előtt egy lánnyal smárolt, de csak hülyeségből és most mondta el, hogy volt még ez előtt egy másik lány, de ott inkább csak puszi féle csók csattant el, de ekkor még csak 3 éve voltunk együtt, de ezt ne nézzük, mert ezt ő nem tartja nagy dolgnak, amiben igaza is van. Ha tudtok segítsetek, ha nem nekem, akkor nézzétek a 2,5 éves fiamat és a 6,5 éves lányomat.
2013. febr. 6. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Semmi bajom azzal, hogy megcsaltad a párod. Törvényszerű volt, ha ő volt az első az életedben és házasság, gyerekek is lett belőle. Ez így működik 99%-ban. Biztos volt egy mélypont a kapcsolatotokban, muszáj volt megismerned egy másik férfi érintését, testét, csak és kimondottan a szex miatt, mert nem egészséges, hogy életedben csak egy emberhez érj hozzá. Ennyi! Ha a férjed ezt nem tudta, akkor elég butus. Az ilyen elsők vagyunk egymásnak és együtt éljük le az életünket kapcsolatok nem működnek. És ugyanez a férjed oldaláról is felmerül ... tényleg vajon miért érdeklődött annyira? Csak nem ő is eljutott ebbe a fázisba? Neki is vaj van a füle mögött ... Mert akkor adtál egy jó indokot, hogy Te legyél a hibás és az ő stiklije ne is kerüljön elő :-P Hallgatni arany ... most már tudod.

Egyébként meg a gyerekeknek jobb az elvált boldog szülő, mint egy olyan család, ahol marják egymást a szülők ...

2013. febr. 6. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
7,5éve csaltad meg, 6,5 éves a lányod.. hmm.. lehet sejtett valamit? :D
2013. febr. 6. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!