Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Adnátok erre értelmes magyaráz...

Adnátok erre értelmes magyarázatot?

Figyelt kérdés

Kérlek benneteket ne támadjatok le, hogy gyogyós vagyok, stb. Először is, tudni kell rólam, hogy iszonyatosan szkeptikus ember vagyok, mindenre próbálok normális és ép ésszel felfogható magyarázatot adni. Mindig elmondom a véleményemet az ilyen természetfeletti témákról, hogy nem létezik ilyen, kitaláció, stb. Aztán az élet úgy hozta, hogy én is átéltem ilyen dolgot, talán pont azért, mert ennyire ellenkeztem mindig. Szóval leírom mi történt.

Kedden elmentem barátnőmhöz babalátogatóba. Egy nagy családi házban laknak, amit a férje örökölt a nagyszülőktől. Kint ültünk a kertben a teraszon, beszélgettünk. Aztán el kellett mennem a mosdóba, ők kint maradtak a kertben. Végeztem, jöttem lefele a lépcsőn, és a lépcsővel szembe van az ebédlőjük és a konyha is. Amerikai stílusú az egész ház, fel lett újítva. Ahogy jöttem le a lépcsőn, láttam, hogy egy magas, idős férfi áll a konyha ablaka előtt és néz ki a kertbe.Oldalt állt nekem, nem nézett rám, pedig én köszöntem is neki. Gondoltam biztos szenilis vagy nagyot hall. Kimentem a többiekhez, és megjegyeztem nekik, hogy nem is tudtam, hogy rajtunk kívül vannak még vendégek. Barátnőm közölte velem, hogy nincs itt senki rajtunk kívül. Gyorsan beszaladtunk barátnőm férjével a konyhába, de nem volt ott senki. Kérdezte a férj, hogy hogyan nézett ki a férfi, én meg elmondtam neki, hogy nem sokat láttam belőle, mert féloldalt állt nekem, csak a kabátját jegyeztem meg, mert az jellegzetes volt. Egy szürke vékony kabát vagy zakó szerű felső, és a vállon és a karon fehér bevarrás volt végig. Láttam, hogy a barátnőm férje a fal színével lett egyenlő. Azt mondta, hogy a nagyapját abban a zakóban temették el 3 éve. Gyorsan felszaladt az emeltre és lehozott képeket a nagyapjáról. Rengeteg képen ez a zakó volt rajta, a kedvencei közé tartozott. És bár szemtől szemben nem láttam az arcát, a fényképeken felismerhető volt az a férfi, akit én láttam.

Még most is beleborzongok ebbe a dologba, bármire megesküszöm, hogy igaz, amit leírtam. Tudom, hogy sokan nem hisztek nekem, meg is értem, de kérlek benneteket, hogy adjatok erre valami értelmes(és nem bunkó) magyarázatot.

2012. jún. 8. 12:32
1 2 3
 1/25 anonim válasza:

hát ez durva

én elhiszem neked

2012. jún. 8. 13:00
 2/25 anonim ***** válasza:
2012. jún. 8. 13:03
 3/25 anonim ***** válasza:
24%

ilyen hosszúkás öltönyös férfi volt ? [link]

Ő slenderman. Vigyázz mert elviszi a gyermekeket

2012. jún. 8. 13:10
 4/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát ezen a képen nem látok semmi különöset. :) Csak ott áll egy férfi. Nem tudom ki vagy mi az a slenderman, de tuti, hogy nem az volt. Hanem a férj nagyapja...ez még az én számból is furán hangzik.

2012. jún. 8. 13:13
 5/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy Ő is slanderman lett.
2012. jún. 8. 13:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem valószínű...
2012. jún. 8. 13:40
 7/25 anonim ***** válasza:
55%

EZ valóban nagyon érdekes. Mivel én nem tartozom a szkeptikusok közé, hiszek neked. Velem is és más ismerőseimmel is történtek már megmagyarázhatatlan események. Amelyektől az ember, ha hozzá van szokva ha nincs, ha hisz benne ha nem, képes nagyon megijedni.

Őszintén abban reménykedem, hogy majd eljön az az idő, hogy minden szkeptikussal történik majd ilyesmi.

Erre a dologra nem tudok neked tudományos magyarázatot adni. Úgy hiszem, hogy itt volt az ideje, hogy a nagy ellenállásodnak vége legyen, és elgondolkozz arról hogy mi ellen voltál olyan hosszú ideig.

A megmagyarázhatatlan dolgoknak mindig is voltak hívei, akiket a szkeptikusok sosem értettek meg.

Lehet hogy ez volt az első és utolsó ilyen dolog amit az életedben láttál, de legalább meggyőzött arról, hogy ne zárd mindig el a szíved és az eszed az új, néha furcsának és hihetetlennek tűnő dolgoktól.

2012. jún. 8. 13:55
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Leírnád, hogy veled mik történtek?
2012. jún. 8. 14:23
 9/25 anonim ***** válasza:
Én is borzasztóan szkeptikus vagyok (Műegyetem járok, nem is meglepő:D), de ha ez igaz, amit leírtál, és miért ne lenne az, akkor ez legalább elgondolkodásra ad okot. Kíváncsian várom a fejleményeket.
2012. jún. 8. 15:07
 10/25 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hogy esetleg a nagypapa régen a házban lakott?

Van egy érdekes (nem tudományos) iromány, akit érdekel, olvassa végig: [link]

Én csak ezt ragadnám ki: Micsodán keresztül is olvassák ezt a blogbejegyzést? Úgy van. számítógépen át. Le tudjátok menteni a bejegyzést? Persze hogy le. Emlékezni fog rá a számítógép? Igen, hiszen el van mentve, a memóriába. És miből áll a memória? Szilícium alapú. Mi a szilícium? Ásvány.

Micsodák is a házak építőanyagai, a kövek, a téglák, mi van bennük?

A válasz pedig... Ásvány.

Még1 leírom, csak érdekes, nem értek hozzá, de lehet ezek felelősek a kísértetjárásokért. Régi képeket látunk a múltból.

2012. jún. 8. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!