Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Légyszi olvassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Légyszi olvassátok el!

Figyelt kérdés
3 és fél éve együtt vagyok a barátommal szeretem őt, de sokszor úgy érzem, hogy ez csak megszokás. 3 héttel ezelőtt regisztráltam egy társkeresőre és ott megismerkedtem egy fiúval aki nagyon megtetszett. 4-szer taliztunk azóta és úgy érzem, hogy kezdem őt megkedvelni...A barátomat szeretem, de már kezdek abba beleunni, hogy a szülei elveszik minden pénzét és havonta 2x találkozunk pedig 17km-re lakik tőlem, úgyérzem, hogy elég sokáig tűrtem, de azért mégis 3 és fél éve vagyunk együtt és szeretem őt! Az új fiú viszont nagyon tetszik, mert romantikus és kényeztet és a 4 randi alatt többször elmondta, hogy mennyire tetszem neki mint a barátom és több figyelmet is kapok tőle! Nemtudok dönteni, mert mindkettő nagyon tetszik! Ami a barátomból hiányzik az a másik fiúban megvan, de a másik fiúban viszont minden megvan ami nekem kell! Kérlek segítsetek!!! Nemtudom mit csináljak! Hátha voltatok hasonló helyzetben és tudnátok segíteni!
2013. febr. 6. 09:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem túl tisztességes amit csinálsz... egyrészt,hogy a barátod háta mögött társkeresőkön vagy,másrészt a másiknak hazudsz,hogy nincs is senkid. Én a helyében amint megtudnám,hogy hazudott már esélye nem sok lenne,hiába aranyos. Barátod helyében szintén kidobnálak.

Viszont, azt nem hiszem el,hogy ha csak 17 km-re laktok egymástól akkor csak havonta 2x tudtok találkozni,mert nincs rá pénz... 50%-os jeggyel az csak szaros 300 ft kb.,nem igaz,hogy egyikőtöknek sincs pénze arra,hogy lemenjen a másikhoz legalább heti 1x,felváltva. Egyébként meg,ha elkezdesz randizhatni egy másikkal és megszereted akkor dobd el a barátod hiába szereted,mert ha ilyen könnyen megkedvelsz/megszeretsz egy másikat akkor azt a kapcsolatot már megette a fene,főleg ha más jó ideje gondolkozol azon,hogy szakíts. Ne kínozd se magad,se őt,hogy bizonytalan vagy.

Vagy szedd össze magad,mondd el neki,hogy mi a problémád és mondd neki,hogy próbáljatok rajta változtatni,esetleg vmi érdekességet vinni ak pacsolatba,mert így vége lesz.

2013. febr. 8. 12:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak havonta 2x találkoztok, akkor az már nem kapcsolat. Lehet a barátnőddel többször találkozol. A barátod pedig ha igazán szeretne, akkor mindent megtenne azért, hogy többet legyen veled. Te már többször próbáltad ezt megbeszélni vele, de sikertelen volt. Hiába a 3 és fél év, ha most nem működik rendesen a kapcsolat.
2013. febr. 8. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!