Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen zenét válasszak Valenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zenét válasszak Valentin-nap alkalmából?

Figyelt kérdés

A suliban szerveztek ilyen "Valentin-napi programot", ami azt jelenti, hogy kint van egy doboz és lehet rakni bele "vallomásokat", "kéréseket" stb. :) Van egy pasi, akibe nagyon szerelmes vagyok, ő tudja, de azt mondta túl jó vagyok hozzá ... és írtam neki egy kis levelet, amit még nem raktam bele a cuki dobozkába.... Tudnátok nekem olyan zeneszámokat mondani, ami nagyon romantikusak, esetleg a vágyakozásról/várakozásról szólnak? Magyart, ha lehet !!!! :)

Köszönöm !! 17/L

2013. febr. 5. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
mire jo ez a vaüentin nap árulja el neke valaki ez is meg a helovin s egy amcsibol importált szar... szerinted február tizen negyedike mitöl msabb meg romantimusabb nap mint egy március hetedike vagy julius tizedike... szart sem ér az egész nem kellene igy felfujni
2013. febr. 5. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. febr. 5. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:

ez nem magyar, de szerintem elégé jó

http://www.youtube.com/watch?v=kBnJG-pvqtc

2013. febr. 5. 18:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves első: Ha jól emlékszem, szerelmes zenét kértem!

Második: Nagyon vicces! ;)

Utolsó köszönöm :)

2013. febr. 5. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
na jo kössünk egy alkut..ha meg tudsz gyözni hogy mi haszna van ennek az ünnepnek akkor linkelek szerelmes notákat :—)
2013. febr. 5. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

csak hogy zenék is legyenek:

http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w

D:

2013. febr. 5. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. febr. 9. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!