Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátomnak 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak 1 hónap alkalmából?

Figyelt kérdés

Hétfőn leszünk egy hónapja, és valami apróbb ajándékkal szeretném meglepni. Ötletek?:)

17 éves !

2013. jan. 25. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Szív alakú Milkát vagy hasonló édességet, és együtt megeszitek. :) (Sőt, lehet használni a fantáziát, hogy hogyan...)

Az "együtt" ünnepelni és az áthallás az ajándékban, ez a lényeg. :)))

2013. jan. 25. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Plüss.
2013. jan. 25. 15:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Plüss állatot már kapott szülinapjára. :)
2013. jan. 25. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon venni akarsz neki valamit akkor max 1db csokit de ne vidd túlzásba ez az 1hónap nem túl sok idő felesleges az ajándék.
2013. jan. 25. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
1 hónap? Várj még 11 hónapot, de minimum 5-t.
2013. jan. 25. 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit ne vegyél.
2013. jan. 25. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért ne ünnepelhetnék meg havonta? Mi egy évig ünnepeltük az első csókot havonta... Csodálatos és hosszantartó kapcsolat volt. :)
2013. jan. 25. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Első hónapon nincs mit megünnepelni. A fél éves járásra már lehet ajándékot venni. Elég annyit mondani a másiknak, hogy boldog hónapfordulót, de ajándékot nem kell venni. Teljesen felesleges. Mi nem is ünnepeljük azt a napot, inkább úgy töltjük egymással minden találkozást, mintha ünnep volna.

28F

2013. jan. 30. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam,hogy nem kell ünnepelni,de minek az ajándék?

Elég az egy hónapra,hogy boldog hófordulót drágám,vagy ilyesmi.

Ha minden hónapot megünnepelnénk,akkor semmi különleges nem lenne az évfordulókban.

2013. jan. 30. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem a párom , nagyon is .. de teljesen feleslegesnek érzem minden hónapban az ünneplést.. egy idő múlva így elmúlik az ajándékozás varázsa.. szerintem..
2013. jan. 30. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!