Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Légyszi olvassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Légyszi olvassátok el!

Figyelt kérdés
3 és fél éve együtt vagyok a barátommal szeretem őt, de sokszor úgy érzem, hogy ez csak megszokás. 3 héttel ezelőtt regisztráltam egy társkeresőre és ott megismerkedtem egy fiúval aki nagyon megtetszett. 4-szer taliztunk azóta és úgy érzem, hogy kezdem őt megkedvelni...A barátomat szeretem, de már kezdek abba beleunni, hogy a szülei elveszik minden pénzét és havonta 2x találkozunk pedig 17km-re lakik tőlem, úgyérzem, hogy elég sokáig tűrtem, de azért mégis 3 és fél éve vagyunk együtt és szeretem őt! Az új fiú viszont nagyon tetszik, mert romantikus és kényeztet és a 4 randi alatt többször elmondta, hogy mennyire tetszem neki mint a barátom és több figyelmet is kapok tőle! Nemtudok dönteni, mert mindkettő nagyon tetszik! Ami a barátomból hiányzik az a másik fiúban megvan, de a másik fiúban viszont minden megvan ami nekem kell! Kérlek segítsetek!!! Nemtudom mit csináljak! Hátha voltatok hasonló helyzetben és tudnátok segíteni!
2013. febr. 6. 09:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolatod van, se regisztrálsz egy társkeresőre, és még randizol is? Erre inkább nem mondok semmit.

Amúgy ha ellaposodott a kapcsolatod, inkább javítani kellene rajta, ahelyett, hogy keresel egy új lángot... Mert előbb-utóbb az új szerelemnek is vége lesz.

2013. febr. 6. 09:39
 2/22 anonim ***** válasza:

Az ujj csak azért vonz mert ujj....szerintem üljetek le beszélj pasiddal ha kell töbször hogy mi a baj mire van szükséged..ne dobd el mert valoszinü meg bánod :( Az ujj de te is tudod addig romantikus adig stb...ameddig ő meb nem un és ugyan ezt fogja csinálni veled mint te a pároddal??Hogy miért??Mert nem találkozok 4x egy olyan lánnyal akinek komoly kapcsolata van...csak akkor ha arra kell vagy csak lángoltam érte.

Javits a régin ennyit megérdemel Ő is meg Ti is :)

2013. febr. 6. 09:51
 3/22 A kérdező kommentje:
Az új fiú nem tudja, hogy nekem van valakim! És tudom, hogy az egyiket megfogom bántani. Én csak viccből regisztráltam, úgy voltam vele, hogy hülyülök majd! De ez lett belőle!!!
2013. febr. 6. 09:55
 4/22 anonim ***** válasza:

Ha van barátod, akkor minek regisztrálsz "társkeresőre"

talán ha gondod van vele kéne megbeszélni, nem új partnereket keresni..

Gondolom az a srác nem is tudja hogy neked van 3.5 éves kapcsolatod.. Ha majd kiderülnek a dolgok akkor "két szék közé fogsz esni"

Sajnálom mind2 srácot.. de tényleg.

17f

2013. febr. 6. 09:55
 5/22 anonim ***** válasza:
Ami a barátomból hiányzik az a másik fiúban megvan, de a másik fiúban viszont minden megvan ami nekem kell!Ezt elmagyaráznád?lehet én vagyok buta,hogy nem értem.
2013. febr. 6. 09:59
 6/22 anonim ***** válasza:
de a másik fiúban viszont minden megvan ami nekem kell!-ez a párod?
2013. febr. 6. 10:00
 7/22 A kérdező kommentje:
Tehát a barátomból sok dolog hiányzik, de akivel megismerkedtem társkeresőn abba mindez megvan! És még több is! Nemtudnék egy dolgot sem mondani ami belőle hiányzik...
2013. febr. 6. 10:03
 8/22 anonim ***** válasza:

akkor dobd a mostani barátod, és jöjj össze a másikkal.

ennyire egyszerű.. Ha már nem érzed azt mint a kapcsolat elején akkor teljesen felesleges vele maradnod.

Viszont még is így sajnálom mind2 srácot..:D

Nem volt szép dolog tőled, hogy a helyet hogy megbeszélnéd a dolgot a "mostani" fiúdal, inkább keresel egy másikat..

2013. febr. 6. 10:09
 9/22 A kérdező kommentje:
Én már többször elmondtam neki, hogy ez így nemfog menni, hogy nemis törődik velem...és azt mondta, hogy adjak neki még1 esélyt most bizonyít és 2-3 napig jóvolt meg minden utána meg megint a régi!!! És ezt kb már 5x eljátszottuk az utóbbi időben!
2013. febr. 6. 10:13
 10/22 anonim ***** válasza:

abba mindez megvan! És még több is! Nemtudnék egy dolgot sem mondani ami belőle hiányzik...-Akkor talán ő az igazi.

De lehet olyan csávó hogy,most kedvesnek tűnik meg aranyosnak,csak hogy össze jöjjön neki.Esetleg a döntés előtt találkozhatnátok még.hogy jobban kiismerd:)

2013. febr. 6. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!