Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Légyszi olvassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Légyszi olvassátok el!

Figyelt kérdés
3 és fél éve együtt vagyok a barátommal szeretem őt, de sokszor úgy érzem, hogy ez csak megszokás. 3 héttel ezelőtt regisztráltam egy társkeresőre és ott megismerkedtem egy fiúval aki nagyon megtetszett. 4-szer taliztunk azóta és úgy érzem, hogy kezdem őt megkedvelni...A barátomat szeretem, de már kezdek abba beleunni, hogy a szülei elveszik minden pénzét és havonta 2x találkozunk pedig 17km-re lakik tőlem, úgyérzem, hogy elég sokáig tűrtem, de azért mégis 3 és fél éve vagyunk együtt és szeretem őt! Az új fiú viszont nagyon tetszik, mert romantikus és kényeztet és a 4 randi alatt többször elmondta, hogy mennyire tetszem neki mint a barátom és több figyelmet is kapok tőle! Nemtudok dönteni, mert mindkettő nagyon tetszik! Ami a barátomból hiányzik az a másik fiúban megvan, de a másik fiúban viszont minden megvan ami nekem kell! Kérlek segítsetek!!! Nemtudom mit csináljak! Hátha voltatok hasonló helyzetben és tudnátok segíteni!
2013. febr. 6. 09:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mond meg az ujjnak van a regi...reginek hogy annyira gaz ez a helyzet h van valaki de csak beszelgetes semmi csok sex stb....ha valtozik ok ha nem nem.
2013. febr. 6. 10:15
 12/22 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, mert ez már nem kapcsolat, hanem inkább "megszokásból" vagy vele együtt..
2013. febr. 6. 10:16
 13/22 A kérdező kommentje:
A barátnőm is azt mondta, hogy még ma talizzak vele és próbáljam meg még jobban kiismerni, de nehúzzam sokáig a dolgot, mert már most azt mondja, hogy nagyon szeret engem! És ő nagyon ragaszkodó és mondta hogy hamar szerelmes!
2013. febr. 6. 10:20
 14/22 anonim ***** válasza:
szülei elveszik minden pénzét-Valami tutyi mutyinak képzelem el,de lehet tévedek.A másodikra szavazok:).
2013. febr. 6. 10:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Jaaj el ne hidd hogy szeret :))) csak igy akar .... egy pasi lesz szerelmes csak ugy 4 tali vagy ha igen akkor Ő az a igazi anyám asszony katonája :)
2013. febr. 6. 10:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Ahogy értelmezem, inkább te is a másikat választanád. Nekem is volt megszokásból kapcsolatom, jött egy új srác, ismerkedtem vele. A régivel szakítottam, mert semmi sem változott! Ismerkedtem tovább az újjal. Ez évekkel ezelőtt volt és sokkal jobb lett vele, azóta is együtt vagyunk. Én nem bántam meg!
2013. febr. 6. 11:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Hagyd a barátod a fenébe és kezd új kapcsolatba az új pasival. Csak nehogy két szék közül...tudod! Szóval én ugyanebben a szituban voltam. Nem bántam meg. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
2013. febr. 6. 13:47
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. febr. 6. 18:08
 19/22 anonim ***** válasza:

ha még aktuális:

az alapján, amit írtál, én a helyedben végérvényesen és azonnal szakítanék a régivel. az már rég nem szerelem, sőt... valamint túl sokszor adtál újabb esélyeket a srácnak.

viszont!

nem ugranék bele az új kapcsolatba azonnal! nem hinnék a helyedben az új pasinak, és nem ájulnék el tőle feltétlenül minden szíre-szóra. valószínű most elkápráztat, mert már nagyon kínlódsz a rég kihűlt kapcsolatodban, de egyáltalán nem biztos, hogy minden tényleg rózsaszín felhő az új sráccal. szóval: randizgassatok, csináljatok közös programokat, ismerjétek meg jobban egymást! mielőtt még "hozzá mennél feleségül"! (egyszerűen 4 randiból NEM tudhatod, hogy ő AZ!...)

2013. febr. 8. 12:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem alljas vagy, hogy a barátod háta mögött randizgatsz, sőtt még a másik félnek is hazudsz!

Továbbá a barátod pénze helyett kereshetsz magadtól is pénzt, és végül elmondanám, hogy az új srác csak azért kedves még, mert megakar szerezni, majd Ő vele is ellaposodik a kapcsolat mind mindenkivel. Újtani kell, hejre hozni nem kidobni !

2013. febr. 8. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!