Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavarodtam. Mit gondoltok?
Van egy lány akivel kb 1 éve ismerkedtem meg. Már akkoriban is tetszett, de neki pasija van, és akkoriban nem akartam kapcsolatot, így nem is erőltettem a dolgot. Egy tök jó baráti viszony alakult ki kettőnk között, sokszor összejárunk ebédelni, vacsorázni, filmezni vagy csak úgy beszélgetni. Olyan dolgokat is elmesélt amit korábban soha senkinek.
Az utóbbi időben viszont egyre inkább úgy érzem, hogy kezdek beleszeretni. Egy ideig úgy éreztem, hogy ő nem akar tőlem semmit, de mostanában nem vagyok ebben olyan biztos, eléggé összezavarodtam. Egyre többször, újabban szinte minden nap felhozza témaként a szexet, hirtelen elkezdett érdeklődni a korábbi kapcsolataim után. A barátnőit leállítja, amikor úgy érzi, hogy bejövök nekik és érdeklődnek irántam. Egyre többször hosszú szemezésben végződnek a beszélgetéseink. Egyre több ismerősöm aki együtt lát minket azt hiszi, hogy együtt vagyunk, ha elmondjuk hogy nem, sokszor akkor sem hiszik el.
Viszont ugyebár írtam, h barátja van, aki próbálja rejtegetni, de az utóbbi időben egyre inkább féltékeny. Elég érdekes a kapcsolatuk, tök keveset találkoznak, alig érintik meg egymást, amikor találkoznak vagy elbúcsúznak, akkor is max. puszi van, sokszor még az sem. De amíg nem szakítnak addig nem sok esélyt látok, a lány nagyon hűséges és erkölcsös. Sokszor, amikor közeledni próbálok akkor ő visszább vesz, és pár napig kerül engem, majd ha én sem keresem, akkor 1-2 nap múlva ő keres, és minden olyan mint előtte.
Sokszor olyan érzésem, van hogy két különböző csajról van szó, vagy csak ő sem tudja, hogy mit akar. Egyik pillanatban még megbízik bennem, mindent elmond, ő is közeledik hozzám, megérint, a másikban pillanatban pedig már nem hisz nekem, bizalmatlanná válik, zavarja a közeledésem, vagy ha megérintem. Pl. Múltkor egy kicsit becsípett és minden előzmény nélkül a franciaágyon hanyatt döntött, rámvetette magát elkezdett velem szemezni, és amikor észbe kapott, hogy haverjaim és a barátnői is a szobában vannak, akkor próbálta játékosra venni a szitut és elkezdett velem bírkózni. Pár perccel később viszont már az is zavarta, hogy egyáltalán megérintem a vállát. Megint pár perccel később, amikor nem foglalkoztam vele, akkor ő jött oda és kézenfogva vezetett át egy másik helyre, de ott megint zárkózott lett.
Egyre rosszabb, valamelyik nap is szemeztünk, hirtelen kikapcsolt az agyam, és kis híján lesmároltam, a kezem már a tarkóján volt amikor észbe kaptam, hogy ezt mégsem most kéne, mert a csávója is itt van pár méterre.
Mi a véleményetek erről az egészről? Mit tegyek?
bocsi, próbáltam magam rövidre fogni, de nem igazán sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!