Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem bejelentette, hogy csak minden második hétvégén lesz itthon. Ti hogyan viselnétek el?
Én is azt hittem, hogy száz százalékig megbízhatok a feleségben, aztán jött a pofáraesés. Soha se bízhatsz meg senkiben teljesen!
Viszont amiket írtál témákat, megértem, hogy nem tudsz vele beszélgetni. Ezekről a témákról nem is lehet.
De van egy ötletem. Készülj fel a témáiból és szállj szembe vele érvekkel. Győzd meg tényekkel és mutasd meg neki, hogy te nem érdektelen és képzetlen vagy a témában, hanem nem hiszel el mindent csak úgy bemondásra.
Itt van például egy jó videó arról, hogy miként született a keresztény egyház legendája és Jézus történe csak egy kitalált történet, aminek a magyarázatát a csillagászatban kell keresni:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QLBXQ..
De van sok más hasonló dolog is. Mutasd meg, hogy te nem vagy egy buta nő, csak értelmesebb és téged az ilyen bugyutaságoknál, mint amivel ő foglalkozik komolyabb dolgok érdekelnek.
Az első, amire nagy szükséged lenne: társaság. Egy barátnő, egy kisebb baráti társaság, vagy egy-két hasonló házaspár, akikkel tudtok beszélgetni.
Velük kicsi te is kimozdulhatnál akkor, amikor egyedül vagy.
Kapcsolatépítésre is fordíthatod a szabadidőd: sokkal egyszerűbb munkát találni. Ha más nincs, és anyagilag nem égetően sürgős a helyzet, akár biztosítós munkával vagy hasonlóval is foglalkozhatsz. Rengeteg időt felemészt, és ha sikereket érsz el, jobban fogod érezni magad.
Gondolkodhatsz saját vállalkozás indításában is, oktathatnál, stb. Gondolom, bőven szereztél tapasztalatokat az évek során, amire most akár még kereslet is lenne.
Gyerekeid is "terhelhetnéd" kicsit. Hétvégén elhívod őket ebédre, vagy te mész el hozzájuk. Lehet, szükségük lenne egy kis segítségre, nem könnyű egyszerre dolgozni, előre jutni, háztartást vezetni, stb. Ők is biztos szívesen csinálnának veled közös programot, pl. kirándulás, mozi, színház, kiállítás, és egyebek.
A férjednek pedig próbálj felajánlani egy-két "csereegyezményt". A tanfolyamok alatt pl. érdeklődhet, hátha tud valaki valahol üresedésről, halott úgy állásról, vagy csak szól, hogy milyen pozícióra, milyen képzettséggel szeretnél jelentkezni.
Másrészt havi egy napot, vagy kettőt CSAK veled töltsön el. Kettesben.
Próbáld meg te felélesztgetni azt a bizonyos szikrát. Mit csináltatok szívesen kettesben? Milyen volt, amikor megismerkedtetek? Mit szeret csinálni?
Vagy legalább üljetek be egy kávézóba, nézzetek be könyvesboltba, stb. A lényeg, hogy kettesben legyetek, és legyen miről beszélgetni.
uszodában, kocogás közben, konditeremben, könyvtárban, kutyasétáltatás közben, hobbiként kiválasztott elfoglaltság internetes fórumain...bárhol.:)
itt a 3. oldalt írjuk tele,miért lenne máshol nehezebb...? :)
Egyébként én ezt a dolgot a szekták közé sorolom. Ha te nem így gondolod, hát bocsi. Én ilyen agymosásszerűnek nézem.
Lehet, hogy tévedek.
Azért ha van időd olvasd el ezt a linket. Ez nem ide tartozik, csak Jó tudni, hogy ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!