Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem bejelentette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem bejelentette, hogy csak minden második hétvégén lesz itthon. Ti hogyan viselnétek el?

Figyelt kérdés
23 éve vagyunk házasok, 2 éve kezdett el foglalkozni magával, mindenféle tanfolyamokra jár, most ez egy hosszabb lélegzetű lenne. A gyerekeink nagyok, barátaink nincsenek, nekem jelenleg munkám sincs. Jó lenne tudni, hogy másszak ki ebből a gödörből.

2013. febr. 5. 07:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Probald meg nem megbantani, hatha akkor ujra megnyilik feled. Turelmesnek kell lenned, ha meg akarod menteni a hazassagot.

Ill. en valoszinuleg elmennek parterapiara egy szakemberhez.

Nalunk is felvetodott ez, pedig fiatalok vagyunk, es a ferjem nyitott volt ra. Biztosan segitene, igy csak egyre nagyobb lesz a tavolsag. Mondd el neki kedvesen, nem veszekedve, hogy szted elmehetnetek.

2013. febr. 5. 08:22
 12/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó, én is így gondoltam, felmerült a párterápia. Én nem akarom megbántani, észre sem veszem, az a baj, és ha megbántom, nem akkor szól, hanem jóval utána.
2013. febr. 5. 08:24
 13/42 Pixi3 ***** válasza:
7-es a szovegertesre meg gyurj egy kicsit.
2013. febr. 5. 08:43
 14/42 anonim ***** válasza:
4%

Én azért utána járnák annak, hogy azon a minden második hétvégén hol tölti az időt.

Mindenképpen keresnék munkát és felkészülnék arra, hogy ha egyedül maradnék, legyen megélhetésem.

Barátokat Te is szerezhetsz magadnak, csak mozdulj ki.

Az álláskeresés is egy jó kimozdulás. Ismerkedni, barátkozni ott is lehet.

Szerintem valami nem stimmel a hétvégi tanfolyamok körül.

Az oktatók hét végén pihennek, nem dolgoznak. Ebből következtetek valami büdi dologra.

2013. febr. 5. 08:46
 15/42 anonim ***** válasza:

Szerintem itt más is van a dologban. Ha valaki szereti a másikat, meg sem fordul a fejében hogy elmenjen és csak kéthetente lássa a párját.

Gondolkodj el rajta, hogy miért futott zátonyra a kapcsolatotok, és tedd be a pakliba, hogy hamarosan neked is új partner után kell nézned.

2013. febr. 5. 08:46
 16/42 A kérdező kommentje:
Nem is jutna eszembe, hogy nem oda megy, ahova mondja. 100%-ig megbízom benne. Komolyan vesszük a házasságot, ha lenne valakije, megbeszélnénk, de én elképzelhetetlennek tartom, Inkább az a baj, hogy nekem van szükségem valakire. Pontosabban rá, a régi énjére.
2013. febr. 5. 08:49
 17/42 anonim ***** válasza:

Akkor zsákutca! Lövésem nincs, hol tölti a hétvégéket nélküled.

Kifúrja az oldalamat, hogy megtudjam. Ilyent még nem hallottam.

Írd már meg , légyszíves.

2013. febr. 5. 08:54
 18/42 fospuska ***** válasza:
szerintem ő már tudja,amit te még csak sejtesz. a gyerekek nagyok, a házasság lapos,őt meg nem érdekled annyira, hogy most,mikor igazán lenne időtök egymásra,az legyen neki a fontos,hogy bepótoljátok azt,amit a gyereknevelés miatt elhanyagoltatok. inkább saját,külön utat választ,te meg kezdj magaddal,amit akarsz. nem akarok vészamdár lenni,de nekem ez jön le.
2013. febr. 5. 09:02
 19/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nekem is ez jön le, ezért szenvedek. De nem szeretném annyiban hagyni, és lemondani, elválni, vagy külön életet élni nyitott házasságban. Ő egyébként hallani sem akar a válásról.
2013. febr. 5. 09:04
 20/42 anonim ***** válasza:

Szia! Priviben beszéltünk!

Csak azt tenném hozzá, hogy becsülöm az elhatározásodat. Ez tényleg nagy harc lesz, de fogjál hozzá minél előbb, ha ő is kell, meg a boldogabb élet is.

Sok sikert!

2013. febr. 5. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!