Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátráltatna az összeköltözésben, ha a párod nagyon gyerekesen élne, viselkedne?
Mindketten 22 évesek vagyunk, tanulunk még, főleg szülői segítségből, én mellé dolgozok is, a párom még nem, bár állítólag most már szeretne.
Lenne is hol összeköltözni, de még nagyon tanakodok. Én régóta magamat látom el, már ami pl a háztartási dolgokat illeti, főzök, mert olcsóbb, spórolok. A páromat szeretem, de néha nagyon gyerekes. Képes a pénzét műanyag édességek tömkelegére költeni, hiába van főtt kaja pizza, kínai, hamburger, mert neki az kell. Kitalálja, hogy neki új fejhallgató vagy egér kell és megveszi, persze momentán nem a saját keresetéből. Nem él nagy lábon, de ilyenekre megy el a pénze. Képes napokat a gép előtt tölteni, mert vicces videókat néz, 12 órákat aludni, mert ráér. Ugyanakkor minden szerelési dolgot megcsinál, sokmindenben felnőttes, férfiként viselkedik, de ilyenekben nagyon nem. Meg tudok vele beszélni dolgokat, de sokszor komoly dolgokon csak nevet, mert szerinte vicces. Szerinte minden vicces. Ugyanakkor gondoskodó, szeretnivaló személyiség.
Szeretem, de attól félek ez nem változik és az összeköltözés az szorosabb kapcsolat, több közös dolog és nem tudom, hogy így működne-e.
Titeket, annak ellenére, hogy szeretitek a párokat hátráltatna az összeköltözésben az, hogy sokmindenben gyerekes a párotok vagy úgy lennétek vele, hogy majd kinövi?
Nem kell összeköltözni egy 22 éves fiúval, aki most épp az utolsó éveket tölti úgy, hogy a szülei költségére lehet még egy kicsit "gyerekes". Ő így érzi jól magát, te pedig ilyennek ismerted meg, és így fogadtad el párodnak. Megpróbálhatod átnevelni olyanná, amilyennek szerinted lennie kéne. De számolj vele, hogy ha elunja a "kiképzést" akkor elveszíted mindenestől.
Várj türelemmel, a véget érnek az iskolás évek, és a szülői "védőernyő", aztán magától is felnő majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!