Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen hajgumit találtam párom ágyában. Aggódhatok?
Nem lakunk együtt, de amikor tehetjük, együtt alszunk (hetente 3-4 alkalommal mindenképp). Munkaidőnk pont olyan, hogy egész nap elkerüljük egymást.
Tegnap egy ismeretlen hajgumit találtam az ágyában.
Mire gondolnátok?
:S Ez pedig tipikus viselkedés egy megcsaló részéről...
de ne legyen igazam!
Egy szülő falaz a gyerekének. Arra ne számíts, hogy az anyja majd beárulja a fiát neked.
Egyébként igaza van annak, aki azt írta, hogy tipikus megcsalós reakció ez a besértődés. Így egyrészt eléri azt, hogy ne emlegesd a témát, ha nem akarsz megint mosolyszünetet, másrészt még te pitizel majd neki, így nyerő pozícióba kerül.
A végén még ő fog kegyesen megbocsátani neked, te meg örülsz, hogy nem hagyott el.
Utolsónál a pont!!!
Az én előző pasim is mindíg besértődött, ha rosszar feltételeztem róla.
Képzeld, nálunk társkeresőzött a kis r*hadék, kint volt a fényképe, láttam az adatlapját, így bukott le, és még akkor is hülyének nézett és tagadott mindent, holott ott volt a látható bizonyíték. Akkor hozzám sem szólt, még ő volt megsértődve, végül naná hogy bevallotta, hogy ő tette, de esküdözött, hogy senkinek nem írt onnan levelet, mit ád Isten, 3napon belül válaszolt egy csajszi egy szexuális tartalmú enyhén szólva perverz levélre, amit a pasim írt neki... ennyit a sértődésról... a legjobb védekezés a támadás.
Akkor kellett volna otthagynom, de túl gyenge voltam, és túlságosan is szerettem, aztán amikor benyögte, hogy a haverja csajára van rágerjedve évek óta, ott gyanús volt a dolog, mikor meggyanúsítottam hogy csal a lánnyal szintén ő volt megsértődve, végül meguntam és repült, Naná, hogy kavartak...
Érdekes, hogy azért senki nem emlékszik rá, hogy ki is volt az a valaki, aki az ágyra dobta. De a mai napig nem derült ki, hogy ki volt az. Valaki... Persze.
Kidobta a kukába, akkor honnan tudod, hogy lapos volt meg régi. Vagy ha elő lett kotorva, akkor is egy szemetesben töltött welness után nem csoda, ha laposnak és réginek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!