Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismeretlen hajgumit találtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejszín kérdése:

Ismeretlen hajgumit találtam párom ágyában. Aggódhatok?

Figyelt kérdés

Nem lakunk együtt, de amikor tehetjük, együtt alszunk (hetente 3-4 alkalommal mindenképp). Munkaidőnk pont olyan, hogy egész nap elkerüljük egymást.

Tegnap egy ismeretlen hajgumit találtam az ágyában.

Mire gondolnátok?

2013. febr. 4. 17:52
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Odáig fajult a vita, hogy most ő van megsértődve, hogy hogy feltételezhetek róla ilyesmit. Úgyhogy most ő nem beszél velem, és látni sem akar egy darabig. Na? A hajgumi eredetére még mindig nem derült fény...
2013. febr. 4. 22:59
 42/49 anonim ***** válasza:

:S Ez pedig tipikus viselkedés egy megcsaló részéről...

de ne legyen igazam!

2013. febr. 4. 23:09
 43/49 anonim ***** válasza:
Úúúú... megsértődött és nem akar látni? Hát, ez csak még gyanúsabbá teszi. Pont ezt szokták csinálni, amikor lebuknak, bűntudatot keltenek benned, hogy te érezd magad szarul, és ők legyenek sajnálva, és a hisztivel terelik a dolgot. Amúgy... én észrevenném, ha takarítás közben kiesne a hajgumim, mivel az fogja össze a hajam. Ezen kívül, néha ilyen apró dolgok, mint egy hajgumi, simán ott maradnak egy nagyon feltűnő helyen, úgy, hogy közben mégis elsiklik felettük a tekintet, tudom, kerestem már órákon át zsebtükröt úgy, hogy előttem volt az asztalon. A másik meg, hogy rögtön kidobta... szintén nagyon gyanús. A tesója meg 100%, hogy nem az ő ágyán ugrabugrált. Az meg egészen hihetetlen lenne, hogy valaki szándékosan tette oda, hogy kicsesszen veled. Ha valaki ennyire utálna a családjából, arról biztosan tudnál. Viszont, ha más lányt vitt volna haza, arról meg az anyja vagy a húga biztos tudna... azt meg csak elmondanák...milyen a viszonyod velük amúgy? Tényleg nem tudok erre semmi más magyarázatot, minthogy a párod megcsalt, a többiek meg falaznak neki, mert sz*rnak a fejedre. Egyszerűen nem tudom, hogy máshogy kerülhetett volna oda egy hajgumi, amiről senki nem tud semmit az ég világon.
2013. febr. 5. 01:44
 44/49 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül mondták volna a szülők, hisz nem is biztos, hogy tudnak róla, ha más lányt visz haza. Pl. ha hazaérnek éjjel 2-kor egy buliból, és másnap reggel hazamegy a lány, jó eséllyel nem is találkozik senkivel (vagy az is lehet, hogy a szülők már pl. munkában vannak akkor).
2013. febr. 5. 11:16
 45/49 anonim ***** válasza:

Egy szülő falaz a gyerekének. Arra ne számíts, hogy az anyja majd beárulja a fiát neked.

Egyébként igaza van annak, aki azt írta, hogy tipikus megcsalós reakció ez a besértődés. Így egyrészt eléri azt, hogy ne emlegesd a témát, ha nem akarsz megint mosolyszünetet, másrészt még te pitizel majd neki, így nyerő pozícióba kerül.

A végén még ő fog kegyesen megbocsátani neked, te meg örülsz, hogy nem hagyott el.

2013. febr. 5. 20:25
 46/49 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont!!!

Az én előző pasim is mindíg besértődött, ha rosszar feltételeztem róla.

Képzeld, nálunk társkeresőzött a kis r*hadék, kint volt a fényképe, láttam az adatlapját, így bukott le, és még akkor is hülyének nézett és tagadott mindent, holott ott volt a látható bizonyíték. Akkor hozzám sem szólt, még ő volt megsértődve, végül naná hogy bevallotta, hogy ő tette, de esküdözött, hogy senkinek nem írt onnan levelet, mit ád Isten, 3napon belül válaszolt egy csajszi egy szexuális tartalmú enyhén szólva perverz levélre, amit a pasim írt neki... ennyit a sértődésról... a legjobb védekezés a támadás.

Akkor kellett volna otthagynom, de túl gyenge voltam, és túlságosan is szerettem, aztán amikor benyögte, hogy a haverja csajára van rágerjedve évek óta, ott gyanús volt a dolog, mikor meggyanúsítottam hogy csal a lánnyal szintén ő volt megsértődve, végül meguntam és repült, Naná, hogy kavartak...

2013. febr. 7. 18:44
 47/49 anonim ***** válasza:
Na mi lett, kérdező??
2013. febr. 7. 19:04
 48/49 A kérdező kommentje:
Közös családi nyomozás, a hajgumi már nagyon régi volt, és lapos, szóval valószínűleg évek óta az ágy alatt pihent. Csak valaki feldobta az ágyra... :D
2013. febr. 13. 20:59
 49/49 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy azért senki nem emlékszik rá, hogy ki is volt az a valaki, aki az ágyra dobta. De a mai napig nem derült ki, hogy ki volt az. Valaki... Persze.

Kidobta a kukába, akkor honnan tudod, hogy lapos volt meg régi. Vagy ha elő lett kotorva, akkor is egy szemetesben töltött welness után nem csoda, ha laposnak és réginek tűnik.

2013. febr. 15. 02:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!