Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen hajgumit találtam párom ágyában. Aggódhatok?
Nem lakunk együtt, de amikor tehetjük, együtt alszunk (hetente 3-4 alkalommal mindenképp). Munkaidőnk pont olyan, hogy egész nap elkerüljük egymást.
Tegnap egy ismeretlen hajgumit találtam az ágyában.
Mire gondolnátok?
Az a szomorú, hogy itt nagy valószínűséggel megcsalás történt. Ennek a matematikai (racionális) esélye jóval magasabb mint annak, hogy az a nyomorult hajgumi egyszer csak berepült a nyitott ablakon. A párod nyilván bízik abban, hogy hülyére lehet téged venni azzal, hogy beadja azt a szöveget, hogy ez a gumi "senkié" a családból. Csak épp az nem jut eszébe, hogy épeszű ember ilyen magyarázatot nem fogad el, hogy "senkié". Akkor mégis hogy került oda? Na hogy? Egyébként az a véleményem, hogy a párod azért mondta, hogy fingja sincs kié, mert hirtelen első döbbenetében nem tudott mit mondani és azóta is tartja magát a senkié című verzióhoz.
Egyébként apám úgy bukott le anyám előtt azzal, hogy nője van, hogy azt mondta anyámnak, hogy horgászni megy a hétvégére a haverjaival. Amikor hazajött, anyám kigyűjtötte a táskájából a szennyes ruhákat és talált benne egy tampont. Anyám egészségügyi okokból nem használt tampont már akkoriban sem, én meg kb. 7 éves voltam... apám erre azt mondta szemrebbenés nélkül, hogy biztos valamelyik csajé, mert az XY-ék hozták a nőiket is a horgászatra. Anyám aztán évekkel később mesélte nekem, hogy csak röhögött magában, mennyire szar ez a szöveg:D De apám abban a hitben volt még évekig, hogy milyen frankón kidumálta magát...
Használt volt, ki volt nyújtva.
Most mint kiderült, a húgának nincs ilyen színű hajgumija. :)
Nem nézném ki senkiből, hogy ilyet tenne, hogy szét akar minket szedni.
Bizalmatlan időszakaink meg nincsenek, pont ezért nem tudom, mit gondoljak. Ha más lenne mellettem, már veszekedés lenne, de benne túlságosan bízom. Csak a reakciók...
A szemedbe nem sokan mondanák azt, hogy "de igen, szerintem biztosan megcsalt, én el tudom róla képzelni".
Mi így neten keresztül megmondjuk neked, de egy anya a lányának, akiről tudja, hogy szereti a párját, nem ezt fogja mondani.
És ne felejtsd el, hogy általában akit csalnak, a környezete már réges-rég tudja, mindenki, kivéve őt. Mindig az tudja meg legutoljára, akit felszarvaztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!