Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismeretlen hajgumit találtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejszín kérdése:

Ismeretlen hajgumit találtam párom ágyában. Aggódhatok?

Figyelt kérdés

Nem lakunk együtt, de amikor tehetjük, együtt alszunk (hetente 3-4 alkalommal mindenképp). Munkaidőnk pont olyan, hogy egész nap elkerüljük egymást.

Tegnap egy ismeretlen hajgumit találtam az ágyában.

Mire gondolnátok?

2013. febr. 4. 17:52
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

A pasi megkérdezte anyukát, fent írtam.

Mondjuk ha bűnös lenne, akkor nem hívott volna most fel telefonon úgy, hogy az anyja sem tudja, hogy kié. Akkor biztos kitalált volna valamit, hogy kié... De nem mondta, hogy biztos a húgomé, vagy ilyesmi. Kerek-perec elmondta, hogy az anyuka nem tud róla semmit, és hogy tudja, mire gondolok, és kimondja, bár nagyon abszurd, de nem csalt meg.

2013. febr. 4. 18:34
 22/49 anonim ***** válasza:
54%

19-es vagyok!

Hogy mire gondolnék?

Valaki olyan személy járt ott, aki úgy gondolta, joga van a párod ágyába betelepedni.

Hogy mit tennék?

Ilyen esetben úgy gondolom, nem csinálnék jelenetet. Egyszerűen annyira elveszíteném a bizalmamat, hogy még csak kérdőre sem vonnám. Csak símán kilépnék az életéből, annyira símán, hogy még csak nem is közölném vele.

Ha keresne, nem érnék rá, vagy fel sem venném a telefont, egyszerűen megszűnne részemre létezni.

Mélységesen meg lennék bántva, meg lennék alázva, és nem adnám meg neki a lehetőséget, hogy megpróbálja kidumálni.

2013. febr. 4. 18:36
 23/49 A kérdező kommentje:

Nyilván igazad van, de részemről is annyira elképzelhetetlen a megcsalás. Ráadásul az ember ilyen esetben odafigyel, hogy ne maradjon nyom, ez meg ott virított a szépen bevetett ágy közepén, nem egy párna alatt, vagy akárhol... Ezért ekkora talány még mindig ez a hajgumi.

Próbálok rájönni, próbálom a dolgot kétfelől megközelíteni, de sehogy sem áll össze...

2013. febr. 4. 18:39
 24/49 anonim ***** válasza:

nem akart esetleg a párod direkt féltékennyé tenni?

Számomra elég fura, hogy mint írtad: a bevetett ágy közepén volt a hajgumi... ez kb olyan, mintha valamiért féltékennyé akarna tenni, kiváncsi lenne a reakciódra stb.

Amugy, használt volt a hajgumi? ki volt nyúlva??? Csaj vagy, értesz ehhez, csak meg tudtad állapítani, szerinted használt volt??

2013. febr. 4. 18:46
 25/49 anonim ***** válasza:
74%

Nem akarlak elkeseríteni, de a párod pont azzal akarta a gyanút elkerülni, hogy nem fogta másra (pl. a húgára)!

Tapasztalatból írom, én is így viselkedtem (sose buktam le a volt férjem előtt, pedig pár szeretőt elfogyasztottam)

2013. febr. 4. 18:46
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez jutott az eszembe, hogy a pasi van annyira rafinált, hogy a kérdező logikájával gondolkodik.

Azt várná el az ember, hogy gyorsan ráfogja valakire, de ő pont nem ezt teszi.

2013. febr. 4. 18:49
 27/49 anonim ***** válasza:
94%
Valakit lefektetett, az tuti.
2013. febr. 4. 18:58
 28/49 anonim ***** válasza:
40%

Részedről lehet,hogy elkezelhetetlen a dolog...de mi van ha van valami "barát"barátnője akinek rá fáj a foga és "véletlenül" az ágyába tette a hajgumiját mert tudta hogy te mész hozzá...

A nők sok mindenre képesek céljaik elérése érdekében....

De én ezért a srácért se tenném tűzbe a kezemet az biztos.

2013. febr. 4. 19:01
 29/49 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet, hogy valami "jóakaró" rokon, ismerős rakta oda direkt, hogy Te találd meg? Nem tudom milyen a kapcsolatod a Párod családjával, de nálunk volt erre példa! A nővérem párjának az anyukája rakott fülbevalót a srác éjjeli szekrényére, senki nem vállalta, hogy az övé! Akkor szakítottak és utána pár héttel a kedves Mama beismerte, hogy Ő volt!
2013. febr. 4. 19:05
 30/49 anonim ***** válasza:
Én rákérdeznék kerek-perec, megkérdezném, meg merne-e esküdni az életére, de, ha épp alapból bizalmatlan időszakot élnék, rákérdeznék, enged-e bepillantást a facebook-jába a lelki békém és a kapcsolatunk további felhőtlensége érdekében. És egy darabig megfigyelés alatt tartanám őt is és a kapcsolatunkat is.
2013. febr. 4. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!