Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen hajgumit találtam párom ágyában. Aggódhatok?
Nem lakunk együtt, de amikor tehetjük, együtt alszunk (hetente 3-4 alkalommal mindenképp). Munkaidőnk pont olyan, hogy egész nap elkerüljük egymást.
Tegnap egy ismeretlen hajgumit találtam az ágyában.
Mire gondolnátok?
De, feküdhet ott a húga, de a hajgumit nem szokás csak úgy otthagyni :)
Hát persze nem szokás ott hagyni.De mondjuk mivan ha a huga nem vete észre hogy kiesett a hajából?Mit kell egyből kombinálni nem értem..
Amúy kérdező majd akkor aggódjál ha koton gumit találsz.Na akkor aggódhatsz mert azt remélhetőleg nem a hugával használta...
"a hajgumit nem szokás csak úgy otthagyni"
???
Nyilván nem direkt hagyta ott, akárki is hagyta ott. Én is szanaszét hagyom a hajgumikat a lakásban. Nem szokásból.
Akkor a pasi miért nem azt mondta, hogy lehet, hogy a húgáé, mert szokott az ágyán fentrengeni? Pont az a gyanús, hogy ilyen kínos szituba kerül, és ahelyett, hogy egyből kinyomozná, hogy kié, hogy tisztázhassa magát előtted, inkább fogja és kidobja.
Ha én nő létemre találnék egy boxert az ágyamba, akkor nem szó nélkül kidobnám, hanem megkérdezném kié. Pláne ha a pasim találná meg.
(Kivéve ha a szeretőmé. Akkor kidobnám, nehogy beégjek a pasim előtt azzal, hogy mindegyik férfi családtagom tagadja, hogy az övé lenne a gatya.)
"nem szokás" - én ha más ágyában fetrengek, pl. a testvéremében, vagy anyáméban, akkor odafigyelek rá, hogy ne dobáljam szét a cuccaimat.
De lényeg valóban azon volt, hogy ha a húg lett volna, akkor megmondja a srác, nem pedig zavarba jön és kihajítja. Egyszerűen annyit mondott volna, hogy ja, a húgomé, majd visszaadom neki. Igenis gyanús a viselkedése.
Nem volt náluk se rokon, se barátnő. Anyuka haja rövid, ő szokott takarítani. Húg nem ugrál az ágyban, felnőtt nő. A saját ágyából laptopozik, dvd-zik, a párjával. A párom szobájában senki nem mászkál, pláne nem fekszik senki az ágyába.
Párom azt mondta, megkérdezte anyuját, hogy ő tette-e oda (hátha takarítás közben találta, és azt hitte, hogy az enyém), de azt mondta az anyuka, hogy nem ő tette oda, és nem tudja, hogy kié lehet...
Négyen voltunk testvérek, 2 fiú + 2 lány
Soha nem mentünk, nem feküdtünk testvéreink "felségterületére", különösen nem az ágyára, nemhogy belefeküdtünk volna.
És soha nem is vittük a testvérek ágya közelébe a barátnőt, barátokat, stb. stb.
Mindenkinek meg volt a maga helye a lakáson belül, megvolt a saját ágya, és nem vettük birtokba a másikét. A közös szoba, az más volt, ahol mindenki éppen oda ült, oda nyúlt el, ahova éppen akart, vagy amelyik hely szabad volt.
A privát szférát tiszteletben tartottuk, és szerintem ez alapjaiban ma is megvan minden családnál.
Azért maradjunk a racionalitás talaján. Nem kizárt az, amit írsz, de tény, hogy kicsi a valószínűsége: én még soha nem feküdtem bele egyik barátnőm testvérének az ágyába sem, és pláne nem hagytam ott hajgumit.
Más: a Kérdező elkésett azzal, hogy rákérdezzen a női családtagoknál. A pasi már tuti megkérte valamelyiket, hogy vallja a sajátjának a gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!