Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi gondoltok az olyan ferfirol aki ilyen szinten beszabalyoz egy not?
Nem sminkelhet, nem hordhat magassarkut, miniszoknyat, kivagott felsot (meg akkor sem, ha az "szolid".) Joforman mar a feszulos nadragokkal is gondja van, es azzal is ha a melegito kiveheto a bugyi vonala ami am tudra. Az elenk szinu ruhakkal is baja van mert feltuno mindenki teged nez majd benne stb. stb.
Es mindezt azzal magyarazza O ugy szeret ahogy vagy akkor minek csipned ki magad?!
Ez a személy létezik! 2 és fél éve a párom!
Hogy- hogy tudom tűrni ne kérdezzétek magam sem tudom...!
Hogy megcsalt e? Állitása szerint nem! Bár egyszer szakitottunk külön költöztünk és rá egy hétre már kéz a kézben mással sétált! Egy nővel aki abban a házban lakott ahol a spanja akinél a szakitásunk előtt több időt töltött mint otthon! Kb 4-5 hónapig eggyütt voltak, majd vissza sirta magát amikor már végre kihevertem volna!
Hogy miért még én magam sem értem! Nem voltam én ilyen tutyi... egyre inkább azt veszem észre magamon, hogy semmi önbizalmam és akaraterőm! Pedig mindig tudtam mi éés hogyan akarok voltak elveim amit nem adtam volna fel... Nem tudom ezt a 2 és fél évet hová tenni.
Nem tudom miért van még mindig igy miért nem tudok lépni! PEdig NEM vagyok kapcsolat függő. Előtte is volt egy komoly kapcsolatom 2 éves. De az első alkalomnál amikor olyat tett az exem ami nekem nem fért bele az elveimbe amiről réges rég eldöntöttem, hogy egy ilyet soha sem bocsátanék meg rögtön kirugtam pedig szerettem.
Most pedig nem tudok lépni... mintha földbe gyökereztem volna...! Tudom, hogy mit kellene tennem csak azt nem hogy hogyan .... annyira nehéz.
Egyébként igen lehet valami pszihológiai gond... a múlt béli sebek stb... mind igaz rá. Nagy rossz sora volt gyerekkorában. Olyannyira, hogy 18 ves kora óta nem beszél az anyjával se a családjával... most lesz 24. Egyedül az apjával és annak az új családjával tartja telefonon a kapcsolatot. De hozzájuk sem kötődik annyira, mert igazából soha nem az apja nevelte.
Külföldön élünk am. Ő haza sem akar menni. Egy megyéből valók vagyunk de ő soha nem akar ott lakni többé. Viszont engem minden odaköt! Azt mondja, ha egyszer haza megy ( nem akar egyáltalán) akkor is az ország másik végén fog lakni! Ég és a föld vagyunk! Még sem tudom, hogyan tovább...
Teljesen kifordultam önmagamból... Nem tudom, hogy nyerhetném vissza a régi énem ?!
Bocs ha túl hosszú és kusza lett... kicsit kivagyok! :S
Rövid a válaszom!
Hülye vagy kérdező,ha ezt tűröd 2,5 éve. Bocs!
Dbd ki a francba,és élvezd az életet.
Nekem is volt ilyen pasim,túl sok időt pazaroltam rá.Detto ugyanez,mit vegyek fel,kivel beszélhetek,stb.Nem sokáig tűrtem,eléggé rózsaszinköd elosztaló szöveg.
Keress olyan pasit,aki nem eldug a világ elől,hanem büszke rá,hogy csinosan öltözöl,nem beszabályoz,hanem szeret annyira hogy magadtól maradsz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!