Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek (bonyolult kapcsolat)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek (bonyolult kapcsolat)?

Figyelt kérdés
Az egész tavaly ősszel kezdődött... A lány elég közel lakik hozzám, ezért vasút állomásra is együtt jártunk ki, és vonaton is gyakran találkozunk. Én egy 18F ő 16L, kb november vége fele kezdtem el vele komolyabban beszélgetni, találkozgatni. December elején már ott tartottunk hogy én nagyon belézúgtam, őneki én meg eléggé tetszettem, odáig eljutottunk hogy voltam náluk, megismertem a családját (nagyon bírnak engem, szeretnék ha összejönnénk) de ilyenek még hogy csók meg stb. nem történtek, szájrapusziig, ölelésig, egy ágyon fekvés/összebújásig filmezés közben eljutottunk... de aztán 1 hét múlva ő megmondta nekem hogy nem szerelmes belém, és én ezt nemtudtam elfogadni, probáltam bele beszélni hogy lehet még köztünk valami... Ezek után eltelt egy kis idő, megbeszéltem vele hogy maradunk barátok, de én beismertem neki hogy nem tudom feladni... Ő azt mondta hogy ne add fel mert nagyon tetszel nekem, ismét találkozgattunk kb odáig jutottunk el mint a múltkor, ő is eljött hozzám megismerte a családom, és ez tartott szilveszterig. Ő miatta lemondtam a haverjaimról, akik szeretettel vártak volna, de én inkább vele töltöttem a szilvesztert... itt is kb odáig jutottunk el, de én megakartam csókolni... beszéltem is róla neki, és azt mondta hogy ő is gondolkozott már rajta. Én megpróbáltam megcsókolni de nem engedte... Eltelt néhány nap, ismét jött a régi szöveg: én nem vagyok beléd szerelmes, meg ő fél attól hogy csalódni fog megint... Megint egy hétig hagytam, de nem bírtam tovább beszéltem vele (ez időtájt a családi problémái miatt nagyon lehangolt volt, sírt, és én megvigasztaltam, megmondtam neki hogy mindig számíthat rám és én sose hagyom el őt) Ekkor csodatörtént, azt mondta hogy lehet hogy én is szerelmes vagyok beléd, eznap este ismét megakartam csókolni de megint nem engette, de megölelni megölelt... egy napra rá elmentem hozzájuk és megtörtént az első csók... Másnap ismét voltam náluk és többször is csókolóztunk, megengette hogy simogassam a pólója alatt, azt is megengette hogy a fenekét is símogasam, sőt még a meltartójába is benyúltam (idáig akartam csak elmenni, szexről még szó sem lehet mert én is meg ő is szűzek vagyunk, és egyikünk sem akarja még) Másnap viszont olyan volt mint a temetésem napja: megmondta hogy ő mégsem szerelmes belém, és őneki ez így nagyon rossz... Aznap még egyszer csókolóztunk, mert nem volt biztos magában, és azt mondta hogy még holnapig eldönti mivan... Én reménykedtem... De jött az újabb hidegzuhany: szakítsunk... Megtörtént. Azóta egy párszor beszéltünk, És ő azt akarja hogy legyek a legjobb barátja, de én nemtudok... én egyszerűen szerelmes vagyok belé nagyon... Múlthéten egyszer beszéltem vele, és megkérdeztem tőle hogy nem próbálhatnánk e meg mégegyszer? (Elötte egy olyat mondott nekem hogy: "láttam a vonaton egy olyan helyes pasit, de már van barátnője... nem bajd majd nekem is lesz pasim"). Teljesen kitártam a szívem, és beszéltem neki hogy hogyan álmodtam meg a jövőnket, egy pillanatra megnyílt újra, megölelt, én elkezdem puszilgatni megfogtam a kezét stb... de ezekután megmondta hogy ő nem érdemli meg hogy szeressem mert ő nem tud engem... elment és megkért hogy ne várjak rá többé... Úgy elborult az agyam hogy felhívtam és megmondtam neki hogy soha nem is szerettelek, keresek majd nálad egy jobb, okosabb, és szebb lányt, ő meg erre azt mondta hogy köszönöm szépen, és lecsapta telefont... Mit tegyek? Mindenki azt mondja hogy hagyjam ott, keressek mást stb, vagy nefoglalkozzak vele hátha majd jobb belátásra térül, és ő keres majd engem... Én nem tudok mást elképzelni magam mellet, nagyon szerelmes vagyok... Én nem tudok csak barát lenni, én szerelmes vagyok... Mit tegyek?????
2013. febr. 3. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég ember:D

Mi ez kis regény?:D

Holnap válaszolok rá,fáradt vagyok ezt végig olvasni...

2013. febr. 3. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyelőre hagyd békén, ha szeret ugyis ő fog keresni, ha nem akkor tényleg nem éri meg vele foglalkozni, am 16 éves "kislány" és még szűz (ebben az életkorban már ritka) lehet túl messze mentél el és megijedt, hogy mi lesz ha komolyabbra fordul, az is lehet, hogy tényleg csak nagyon jóbarátként szeret de mivel még nem volt szerelmes nem tudja milyen érzés is az, a lényeg, hogy hagyd hogy Ő lépjen, várj türelmesen, és ha mégis mást találna, keress 1 értelmes lányt aki megbecsül
2013. febr. 3. 20:17
 3/3 anonim válasza:
Én nem hagynám, hogy szórakozzon velem. Keresnék mást...
2013. febr. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!