Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon milyen kapcsolat az a "Bonyolult"?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 18:37
2/12 anonim válasza:
Ez a veled és nélküled kerülgetés.
3/12 ASOT válasza:
az hogy nincs senkije, és szabad préda.
4/12 anonim válasza:
bonyolult kapcsolat,akik nem biztosak az érzéseibe
5/12 A kérdező kommentje:
Hú a mindenit, köszi a gyors válaszokat ;)
2012. okt. 30. 18:41
6/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nincs töke/puncija megmondani a másiknak, hogy vége, ezért inkább így hagyja, és közben csalja n számú egyénnel, amiről a másik nem tud.
7/12 A kérdező kommentje:
És ha eddig "Egyedülálló" volt?
2012. okt. 30. 18:49
8/12 anonim válasza:
Bonyolult- ezt nálunk a lányok teszik ki úgy, hogy egymással vannak ilyen kapcsolatban...
Szerintem azt jelenti, hogy kezd bizonytalanná válni a kapcsolata.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, lányról van szó, akit mellesleg szeretek is. El is mondtam neki, válasza az volt, hogy már van valakije. De eddig egyedülálló volt (mármint FB-n :D). Amikor elmondtam neki, hogy szeretem, szinte menekült előlem, viszont múlt csütörtöktől egyre többet "szemezünk". Tegnap pedig átváltoztatt a a kapcsolatát Egyedülállórol Bonyolultra.
Bocsi az Offért...
2012. okt. 30. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!