Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg van ilyen pasi, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van ilyen pasi, vagy csak kamuzik?

Figyelt kérdés

Nagyon helyes, jól öltözködik, jófej.

Állítása szerint 20 évesen még szűz(volt), mert vár az igazira, arra a lányra, aki megérdemli. De régen sokat bulizott, összesimulva táncolt csajokkal, mégsem történt semmi, csók is csak 1x. Nem nézi meg a csajokat (hogy pl mekkora melle van, csak rájuk néz), nem flörtöl mással, stb. Nem vágyik másra. (Nem akarja vajon kipróbálni mással, ha mondjuk együtt éljük le az életünket??)

Szerintetek igazat mondhat? Én sokat csalódtam már, úgyhogy ez nekem túl szépnek tűnik. Együtt vagyunk 2 hónapja, de nem tudom, hogy elhihetem-e ezt. Volt, aki ugyanilyeneket mondott nekem, elhittem, aztán kiderült az igazság...

2013. febr. 3. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te hány éves vagy?

Én 23 vagyok és konkrátan rám is illik az amit leírtál a fiúról. Ha a haveroknak elmondanám, hogy szűz vagyok, kiröhögnének. Nem hinnék el, pedig igaz. És nem érdekel ki mit hisz, én tudom kivel szeretnék majd lefeküdni. Nem azzal a lánnyal akita diszkóban "ismertem meg" és egy óra múlva már benne is lett volna. De nem is azzal akivel már évek óta együtt buszozunk és még 2 szót nem szóltunk egymáshoz.

Hidd el, ilyen létezik. Ha ő ezt mind elmondta neked és téged választott, akkor vedd nagyo nagy megtiszteltesének, mert számára te sokkal értékesebb vagy mint a többi lány és nagyon is szeret téged. Ne is gondolkozz ilyenen, hogy "kiélte-e már magát". Ez hülyeség. Egy normális kapcsolatban ez a párkapcsolat része, hogy a felek egymáson "élik ki magukat", felfedeszik egymás testét, kinek mi a jó, még a legkisebb apróságokat is. Ha folyamatosan tudtok egymás számára apró kis meglepetésekkel szolgálni, kellő odafigyeléssel nem lesz itt gond. Ez nem csak a szexről szól. Viszont azt is meg kell tudni beszélni. Szóval ha az van, hogy ő mondjuk mindenképpen anált akar te pedig nem és nem juttok dűlőre akkor már nagy gondok vannak. Ezeket a dolgokat meg kell tudjátok beszélni egymás között.

Én tudom, hogy van olyan ember akivel minden percben boldog lehetek, és akit örökre boldoggá tehetek. Ha jól tippelek, valami ilyesmit láthatott meg ő is benned.

2013. febr. 3. 19:43
 12/15 A kérdező kommentje:

:) Aranyos volt a válaszod, köszi!

Csak én nagyon félek bízni az emberekben, szerintem ez már beteges. Rettegek ettől, hogy ki akarja majd próbálni mással...

De így meg tönkreteszem ezt az egészet :(

Nem tudom, vajon megbízhatok-e benne vakon...

2013. febr. 3. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, akiknek semmi nem jött össze, nem várt ő senkire sem csak senkivel nem jött össze a dolog. A többi csak mese habbal.
2013. febr. 3. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Vakon nem kell megbíznod benne, csak angedd, hogy seressen és szeresd őt te is. Legyél hozzá őszinte, akár ezt a félelmedet is elmondhatod neki, hogyha velóban szeret, el fogja mondani, hogy ez butaság, nem kell ettől tatanod. Persze nem pont így ,de akkor biztos nem fog elküldeni valahova vagy leordítan ia fejed.

Szóval csak légy hozzá őszinte, szeresd és fogadd be a szeretetét... a többi majd jön magától ;)

Ne félj tőle bármit is megkérdezni. Tudod: szavakból ért az ember.

2013. febr. 3. 20:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van, a mostani pasim is ilyen és több mint 1 éve együtt vagyunk de soha még csak meg se nézett mást lányt amikor velem volt
2013. febr. 3. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!