Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van ilyen pasi, vagy csak kamuzik?
Nagyon helyes, jól öltözködik, jófej.
Állítása szerint 20 évesen még szűz(volt), mert vár az igazira, arra a lányra, aki megérdemli. De régen sokat bulizott, összesimulva táncolt csajokkal, mégsem történt semmi, csók is csak 1x. Nem nézi meg a csajokat (hogy pl mekkora melle van, csak rájuk néz), nem flörtöl mással, stb. Nem vágyik másra. (Nem akarja vajon kipróbálni mással, ha mondjuk együtt éljük le az életünket??)
Szerintetek igazat mondhat? Én sokat csalódtam már, úgyhogy ez nekem túl szépnek tűnik. Együtt vagyunk 2 hónapja, de nem tudom, hogy elhihetem-e ezt. Volt, aki ugyanilyeneket mondott nekem, elhittem, aztán kiderült az igazság...
Gondolom az egyik a párod :)
Csak ez nekem olyan hihetetlen, velem akarja leélni az életét, meg ilyenek...
Nagyon félek, hogy le akar majd feküdni más lánnyal :S
Vagy szerintetek kiélte már magát a bulizással, csajozással? Állítása szerint szexelhetett volna velük, de sosem vonzotta az egyéjszakás, (több éjszakás) érzelem-mentes szex.
9. hsz-nál a pont
velem is pontosan, dettó ugyan az történt..
Üdvözlettel
Legly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!