Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szégyelik a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyelik a férfiak?

Figyelt kérdés
Miért szégyenlik a férfiak, akár a testi hibájukat, akár ha balesetben megsérülnek, akár ha más betegséggel(akár fizikális pl. gerincsérv, akár lelki pl.depresszió) kűzdenek? Miért kell szégyelni, miért érzik kevesebbnek magukat ez miatt a nők előtt, főleg az exek előtt?

2013. febr. 3. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert ezek a gyengeség jelei...
2013. febr. 3. 14:10
 2/13 Mókusgyilkos ***** válasza:

exek előtt: mert meg kell nyerni a szakítást! nem tudom miért de meg kell XD

baleset: no para, kell 1 csaj aki gerjed a hegekre.

na de komolyan: passz. gondolom azért amiért a nők is.

2013. febr. 3. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom..nekem van egy haverom és hiényzik két újja a kezéről,nem érzi magát ezért kevesebbnek.Ugyan annyi nőt b@szot meg eddig mint elötte.zóval ez egyénre válogatja..
2013. febr. 3. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert attól félnek, hogy a nők kiábrándulnak vagy beléjük sem szeretnek ezek miatt a hibák miatt. De ugye tudjuk, hogy nincs tökéletes ember akkor sem, ha ezt a nők nagyon szeretnék. Nincs és kész!
2013. febr. 3. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
mert a férfiak gyűlölik azt, amikor gyengék és tehetetlenek. ezt akarják elkerülni.
2013. febr. 3. 14:15
 6/13 fospuska ***** válasza:
ja, a "tökéletlenség" jelei,amik lelki defektet okoznak. bár mondjuk nem értem,miért. nekem is van pár deformáció itt-ott,sportsérülések,balesetek,de engem nem ver a víz miatta.
 7/13 anonim ***** válasza:
én nem :)
 8/13 A kérdező kommentje:

4

A nőknek pont hogy teljesen máshogy van-mint gondolod.

2013. febr. 3. 14:16
 9/13 A kérdező kommentje:

7

Neked mi a problémád?

2013. febr. 3. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 14:16

Persze a nőknél pont máshogy van..haha jót röhögtem.Hát kíváncsi lennék ha oda állítanának eléd egy jó képű fickót és mondjuk egy olyat akinek hiányzik a fél karja akkor melyiket választanád..szerintem már tudod te is választ:D

Nem kell itt szépíteni..kérdezhetnénk azt is hogy ha egy nőnek hiányzik a fél melle vagy mondjuk a fél lába akkor miért szégyelné..hülye kérdés ez mint két nemre igaz.

2013. febr. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!