Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a férfiak és nők közötti egyenjogúságról, egyenrangúságról a párkapcsolatban de azon kívül is?
Szerintem a kettő teljesen más, nincs egyenjogúság szerintem, mert van, hogy ugyanazon munkáért a pasik többet keresnek, mint a nők. S rengeteg munkát meg sem kapnak a nők, pedig alkalmasak lehetnek rá.
De minthogy rengeteg nő dolgozik már legalább olyan, vagy magasabb pozícióban, mint férfi, kijelenthető szerintem, hogy van egyenRANGÚSÁG.
Sok férfi van, aki tényleg így gondolja, hogy dolgozza halálra magát a nő, de vannak, akik nem. Apám is ilyen. Anyám háztartásbeli, mindent ellát otthon, főz, most, takarít sőt még ápolta éveken át a súlyos beteg nagymamámat is, aki nem rég halt meg. Apám ezt elfogadja, neki többet ér az otthoni jó kaja, rend stb, minthogy elhajtsa anyámat. Nem mindegyik férfi szemében értéktelen az a nő, aki nem épít 20 emeletes karriert. Ez inkább nektek gáz nők, mert az egótokat akarjátok teletömni azzal, hogy többet akartok elérni mindenáron, mint a férfiak.
Kort és nemet kérnék.
f26
Teljes egyenjogúság a munka terén nincs és nem is lesz szerintem.
Az élet többi szérében viszont szerencsére igen...persze itt is van sok kivétel,de nagyrészben ezt lehet megfigyelni.
Jogok mindkét nemet egyaránt megilletik,MERT AHOGY A FÉRFI, ÚGY A NŐ IS EMBER! Egy nő nem fog elmenni kőművesnek, ahogy egy férfi sem pedikűrösnek. Ez ilyen egyszerű. Viszont a nemek közötti "szerep" nem szabad hogy felcserélődjenek...
A hülye sztereotípiákat meg le lehet húzni a wc-n, hogy a nők hülyék, meg h a férfiak bunkók, meg minden nő kva, meg minden pasi disznó...
nem kapnak ugyanazért a munkáért több pénzt a pasik.
ez az egész leírás meg elég hülyén jön ki,gondold át még egyszer ezt a kérdést
egyenjogúság tényleg nincs, egyenrangúság is csak az akképp gondolkodó emberek esetében valósulhat meg
egyébként nem csináltam volna azt úgy, olyan formában, mint az anyukád, minden tiszteletem az övé, ez sokkalta nagyobb munka, szolgálat, mint bármilyen hiperszuper karrier
én csak kiegyensúlyozott életet szeretnék, amiben benne van a család és a munka is (nem karrier, nem pozició, de elismertség az igen) szerintem így lehet teljes életet élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!