Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudja az exemnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja az exemnek a nője elfogadni, hogy hozzám jobban vonzódott és engem jobban szeretett mint őt? :DD

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 17:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

6

"De most akkor téged ez miért érdekel, meg mit foglalkozol vele? "

Nem én kezdtem:D De tudod az én türelmem is már véges:DD És ha a szép szóból nem ért valaki, akkor ért ebből:D

2013. febr. 3. 17:48
 12/19 A kérdező kommentje:

10

"Ha téged szeretne, veled lenne"

Nem rajta múlt, hanem rajtam:)

Inkább kattanj le róluk és hagyd őket békén.

A leányzó nem bír magával már elég régóta, én viszont meguntam az eddigi műsorát-és ez baromira nem tetszik neki:DD Ez van:)

Nincs szánalmasabb egy vihogó exbarátnőnél a csacsi részére-úgy ám:DDDD

Ő akarta:DDD Megkapta:)

2013. febr. 3. 17:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Mit akart és mit kapott meg? Nagyon zavarosan beszélsz. A sok smile helyett inkább írj valami felfoghatót is. Ha tényleg ez a probléma, akkor miért nem azt tetted fel kérdésnek, hogy hogyan állíthatnád le az új barátnőt? Miért hencegsz? Az egésznek semmi értelme.
2013. febr. 3. 17:54
 14/19 A kérdező kommentje:

13

Elintézem én ezt a kis mitugrálszt, szóltam neki sokszor, hogy álljon le, akadjon le rólam, hagyjon békén-nem tette.

Itt az eredménye:)

Türelmes ember vagyok (elég régóta csesztet)-de csak egy darabig.

2013. febr. 3. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem te hulye vagy.
2013. febr. 3. 19:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Türelmes ember? Most ugye csak viccelsz? Egy kárörvendő beképzet seg@fej vagy aki itt villog, de hogy minek arra még nem jöttem rá mivel a kérdésed nem kérdés csak önreklám. Amúgy se nagy dolog egy gyenge emberen győzedelmi tácot járni, hisz nincs az a normális önbecsüléssel rendelkező csaj aki ezt tűrné a párjától. Rajtad múlt mi? Jobban járt, z meg hogy neked ekkora örömet okoz a tény (már ha igaz) hogy az exed jobban szeretett (nyugi idővel változik) nem azt mutatja hogy téged nem érdekel. Épp ellenkezőleg. A viselkedésed inkább egy gyenge osotba beképzelt ember jellemképe, én se becsülnélek amúgy 20-nál idősebbnek. De ne aggódj fogsz még kapni az élettől annyi pofont hogy nem találsz vissza a magas lóra. Jó mulatást kislány.
2013. febr. 3. 19:21
 17/19 A kérdező kommentje:

16

Aki mondja. Minden amit nekem kivántál-térjen vissza a fejedre.

Ha ismered az illetőt-már pedig vagy te vagy egy másik regen, vagy valakije, akkor maghyarázd el neki okoska, hogy a pasi nevében nekem ne irkáljon. A múltunkról leszállhat, a kutakodását befejezheti, hozzám meg köze nincs.Rólam meg hazudozzon annak akinek akar-továbbra is.

vili?

2013. febr. 3. 19:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Tiszta Maunika show! :D
2013. febr. 3. 19:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Látom szövegértésből nem vagy a toppon, nem kívántam neked rosszat csupán előrevetítettem, hogy fogsz járni, mert ilyen hozzáállásal a pofáraesés garantált jó pár esetben, átkozódhatsz nyugodtan nem igaznán hat meg a dolog.

Nincs mit megmagyarázni a csaj zakkant ha ilyeneket csinál (bár erős a gyanum hogy túldramatizálod) de akkor is önfényező és egoista a kiírásod ami még mindíg nem is kérdés. Meg akartál egyáltalán tudni valamit, vagy csak el akartál dicsekedni vele mennyivel jobb csaj vagy mint a mostani?

2013. febr. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!