Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja az exemnek a nője elfogadni, hogy hozzám jobban vonzódott és engem jobban szeretett mint őt? :DD
6
"De most akkor téged ez miért érdekel, meg mit foglalkozol vele? "
Nem én kezdtem:D De tudod az én türelmem is már véges:DD És ha a szép szóból nem ért valaki, akkor ért ebből:D
10
"Ha téged szeretne, veled lenne"
Nem rajta múlt, hanem rajtam:)
Inkább kattanj le róluk és hagyd őket békén.
A leányzó nem bír magával már elég régóta, én viszont meguntam az eddigi műsorát-és ez baromira nem tetszik neki:DD Ez van:)
Nincs szánalmasabb egy vihogó exbarátnőnél a csacsi részére-úgy ám:DDDD
Ő akarta:DDD Megkapta:)
13
Elintézem én ezt a kis mitugrálszt, szóltam neki sokszor, hogy álljon le, akadjon le rólam, hagyjon békén-nem tette.
Itt az eredménye:)
Türelmes ember vagyok (elég régóta csesztet)-de csak egy darabig.
16
Aki mondja. Minden amit nekem kivántál-térjen vissza a fejedre.
Ha ismered az illetőt-már pedig vagy te vagy egy másik regen, vagy valakije, akkor maghyarázd el neki okoska, hogy a pasi nevében nekem ne irkáljon. A múltunkról leszállhat, a kutakodását befejezheti, hozzám meg köze nincs.Rólam meg hazudozzon annak akinek akar-továbbra is.
vili?
Látom szövegértésből nem vagy a toppon, nem kívántam neked rosszat csupán előrevetítettem, hogy fogsz járni, mert ilyen hozzáállásal a pofáraesés garantált jó pár esetben, átkozódhatsz nyugodtan nem igaznán hat meg a dolog.
Nincs mit megmagyarázni a csaj zakkant ha ilyeneket csinál (bár erős a gyanum hogy túldramatizálod) de akkor is önfényező és egoista a kiírásod ami még mindíg nem is kérdés. Meg akartál egyáltalán tudni valamit, vagy csak el akartál dicsekedni vele mennyivel jobb csaj vagy mint a mostani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!