Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem belém szeretett az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem belém szeretett az osztálytársam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vizsga előtt állunk mind2-en nem akarok tőle semmit, de félő, hogy ha ezt megtudja akkor nem fog bejárni előadásokra. Azt pedig nem szeretném, h ne vizságázzon le. Mit tegyek? A vizsgáig még van pár hónap de elég fontos most, hogy tanuljunk... nem szeretném ha ő emiatt rontana. Szerintetek húzzam az időt addig ameddig le nem vizsgázunk v mit tegyek?

2013. jan. 10. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Tisztázd a helyzetet! Biztosan be fog járni,át kell gondolnia a dolgokat! Hadd erősödjön meg,ne reménykedjen feleslegesen. Én ezt tenném.
2013. jan. 10. 18:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is ezt szerettem volna tenni először, de az a baj, h túl jól ismerem... tudom, h nem fog bejárni és így le fog maradni a legfontosabb dolgokról és raádasul kerülne is engem, ami valahol érthető, mert hát nem mondthatom neki azt, hogy maradjunk továbbra is barátok az olyan mintha kést forgatnék benne szerintem.. de ez most nem is lényeg nem akarom, hogy miattam szúrja el a jövőjét. Úgy érzem nincs jó megoldás. :( Volt már valaki hasonló helyzetben?
2013. jan. 10. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
figyelj, az az ő dolga, ha szívügy miatt elcseszi az életét. szerintem az a tisztességes, ha megmondod neki, hogy teneked ő nem tetszik. nincs rosszabb, mintha úgy érzed, hogy van esélyed, teljesen beleéled magad, onnan nagyobbat lehet esni. talán most el is tudná terelni a figyelmét a vizsgával.
2013. jan. 10. 18:30
 4/10 anonim válasza:

Szia! Szerintem jobb, ha halasztod!

Ha csak pár hónap a vizsgáig, az kibírható! De semmiképp ne adj biztató jeleket! Ne legyél túl hűvös sem! Viselkedj úgy, mintha észre sem vennéd, hogy bejössz neki. Ha kettesben akar programot, ne ígérkezz el.

Ja, ha esetleg van barátod, néha finoman utalj rá, hogy pl. milyen jó volt vele(barátoddal) a hétvége, vagy milyen kedves volt a minap. Ebből le fog szerintem esni neki.

De amint levizsgáztatok, tedd egyértelművé számára, hogy mi a helyzet! És addig se hitegesd, csak ne utasítsd szigorúan el:) Szerintem ez nem gonoszság, az lenne a gonoszság, ha tudod h emiatt elszúrhatja az életét és mégsem bírsz ki még 1-2 hónapot!:)

Ez volt az én személyes véleményem, nem biztos h jó megoldás, de szerintem még ez is fair!:)

2013. jan. 10. 18:52
 5/10 anonim válasza:
ahj én meg együtt voltam 1 fiúval a suliból aztán szakítottunk és mégis bejártam a suliba hiába voltam kikészülve meg depiztem,sírtam is miatta de csak leszartam suliban és azthiszem már túl is vagyok rajta..ennyi nem kell ebből nagy ügyet csinálni
2013. jan. 10. 18:54
 6/10 anonim válasza:

4es vagyok megint:)

5ös: az a baj, hogy ez középsuliban még működik, mert oda be KELL járni, de az egyetem, főiskola mindenki saját döntése. Ott már senki nem kéri rajtad számon, hogy hány előadásról hiányoztál, vagy hogy miért nem jársz be.

Nekem is hasonló esetem volt egy fiúval. Vannak nagyon érzékeny eberek, akik még az átlagosnál is nehezebben nyílnak fel, és még az átlagosnál is könnyebben futamodnak vissza. Az ember felelős a saját viselkedéséért. Én személy szerint nem akarnám, hogy miattam felhagyjon valaki a sulival.

2013. jan. 11. 02:30
 7/10 A kérdező kommentje:
3/6 - Nagyon hasznos, jó tanácsot adtál. A te véleményed szerint fogok cselekedni. Köszönöm! :)
2013. jan. 17. 17:36
 8/10 A kérdező kommentje:
vagyis 4-es elírtam.. bocsi :P
2013. jan. 17. 17:37
 9/10 anonim válasza:
Örülök, ha segítettem:).....ez tényleg nehéz és kényes helyzet :/
2013. jan. 23. 00:35
 10/10 anonim válasza:
szeress belé te is!
2013. febr. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!