Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem belém szeretett az osztálytársam, mit tegyek?
Szia! Szerintem jobb, ha halasztod!
Ha csak pár hónap a vizsgáig, az kibírható! De semmiképp ne adj biztató jeleket! Ne legyél túl hűvös sem! Viselkedj úgy, mintha észre sem vennéd, hogy bejössz neki. Ha kettesben akar programot, ne ígérkezz el.
Ja, ha esetleg van barátod, néha finoman utalj rá, hogy pl. milyen jó volt vele(barátoddal) a hétvége, vagy milyen kedves volt a minap. Ebből le fog szerintem esni neki.
De amint levizsgáztatok, tedd egyértelművé számára, hogy mi a helyzet! És addig se hitegesd, csak ne utasítsd szigorúan el:) Szerintem ez nem gonoszság, az lenne a gonoszság, ha tudod h emiatt elszúrhatja az életét és mégsem bírsz ki még 1-2 hónapot!:)
Ez volt az én személyes véleményem, nem biztos h jó megoldás, de szerintem még ez is fair!:)
4es vagyok megint:)
5ös: az a baj, hogy ez középsuliban még működik, mert oda be KELL járni, de az egyetem, főiskola mindenki saját döntése. Ott már senki nem kéri rajtad számon, hogy hány előadásról hiányoztál, vagy hogy miért nem jársz be.
Nekem is hasonló esetem volt egy fiúval. Vannak nagyon érzékeny eberek, akik még az átlagosnál is nehezebben nyílnak fel, és még az átlagosnál is könnyebben futamodnak vissza. Az ember felelős a saját viselkedéséért. Én személy szerint nem akarnám, hogy miattam felhagyjon valaki a sulival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!