Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még manapság olyan pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan pasi, aki képes harcolni a szerelemért, és egyből lelép, ha nem kapja meg az általa igényelt szexadagot?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 16:10
1 2
 11/15 Diavolino44 ***** válasza:
Van... ÉN. De Foglalt :)
2013. febr. 3. 16:55
 12/15 A kérdező kommentje:
nem ismerkedés céljából lett kiírva. :)
2013. febr. 3. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha a szerelemért harcolni kell, az már rég el van ásva...

A szerelem két ember kölcsönös vonzalmának alapja. Ha valaki elvárja, hogy küzdjenek érte, az az ember legfeljebb önmagába szerelmes és élvezi önnön kegyetlenségét. Senki ne essen ebbe a hibába. A másik fele pedig az, hogy a szerelmet nem kiharcolni kell, hanem érezni és éreztetni. Nem állatok vagyunk akik a párzási időszakban megküzdenek a nőstényért.

2013. febr. 3. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Szeretem a nőket egyenrangú félként kezelni és ha ő is egyenrangú félként kezel. Ha harc alatt azt érted, hogy család körülmények bármi miatt harcolni kell a kapcsolatért az ok. De ha a szokásos női butaságot, hogy húzod az agyam meg futtatod velem a plusz köröket mikor te is ugyanúgy akarod a kapcsolatot mint én, akkor elmehetsz a jó francba.:)

20F

2013. febr. 3. 17:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Na végre a 14-es az első, akinek az jut eszébe, mint nekem.
2013. febr. 3. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!