Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kérdés hölgyekhez szól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furfangos Frigyes kérdése:

A kérdés hölgyekhez szól elsősorban. Ha megcsalnak benneteket, akkor az számít, hogy egyszer vagy többször, ugyanazzal, vagy több emberrel, vagy csak a megcsalás ténye ami fontos?

Figyelt kérdés
A megbocsájtás és vagy az újrakezdés szempontjából érdekelne.
2013. febr. 3. 11:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlenegyszer, ha éppen összevesztünk és nagyon mérges lelkiállapotban van, és leissza magát a sárgaföldig és egy csaj rámászik- nem ő kezdi, csak hagyja magát-, majd csóknál több nem történik, és arról is azonnal beszámol, megbánja, stb, azt még talán el tudnám nézni.

Az összes többi esetet nem, soha. Többször ugyanazzal még kifejezetten rosszabb is lenne, mert miben jobb már az a másik, mint én? Akkor miért velem van és nem vele? Egyszeri botlást, bizonyos körülmények között (mint pl amit az elején leírtam) talán megbocsátanék, de ahhoz is az kéne, hogy tényleg lássam rajta a megbánást, és azért nem menne könnyen a megbocsátás sem.

2013. febr. 3. 12:39
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretném, talán vissza tudnám fogadni úgy is, hogy megcsalt, akár többször is. De csak akkor, ha látom rajta a szándékot, és a szerelmet irántam. És nem egy tinédzserkapcsolatról, hanem egy tíz éves kapcsolatól beszélünk.
2013. febr. 3. 13:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Megcsalás alatt azt értem, amit az ember annak érez. Van akinél, ( nálam is ), egy csók is annak számít, hallottam lazább kapcsolatokról, ahol állítólag az orális szex is belefér.
2013. febr. 3. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a megcsalás tényén van a hangsúly. Aki egyszer is félrekúrt mellettem, az nálam annyit tesz, hogy elárulta a kapcsolatunkat, elárulta az érzelmeimet. Sose tudnék túllépni azon, hogy belevitt egy 3. személyt abba az intimitásba, ahol csak nekem lehet helyem. Megbocsátanék, mert ha örökre haragudnék, azzal magamat mérgeznék, de ott helyben végeznék az illetővel. Nem lenne újrakezdés a részemről.

27 N

2013. febr. 3. 13:35
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat mindannyiótoknak!
2013. febr. 3. 13:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem számít. Ha megcsalt, nem érdekel kivel és hányszor, nincs helye az életemben.
2013. febr. 3. 15:05
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Elkúrtad a renovét aztán tőlünk akarsz tanácsot kérni?

Én ha megcsalom a párom, lesz.rom, ha elhagy, mert nem szeretem.

Neked meg kellene a meleg tűzhely és a friss pipihús is...

2013. febr. 3. 16:20
 18/22 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó! 1. Nem renové, hanem renomé! 2. Ha olvastad volna a kommentemet, tudnád, hogy én sohasem tennék ilyet. Egy könyvet olvasok, és annak kapcsán merült fel bennem a kérdés. 3. Boldog házasságban élek, nincs szükségem pipihúsra. !. Ne nézz annyi Colombo-filmet! :-)
2013. febr. 3. 16:59
 19/22 anonim ***** válasza:

a legfontosabb maga a megcsalás, ha többször ugyanazzal csalna meg, akkor szakitanék vele, mert akkor már nem érezne semmit irántam.

ha több emberrel, akkor is szakitanék vele.

én ilyen emberrel nem kezdeném újra.

2013. febr. 3. 18:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves Renomé!

A többieket be tudod hülyíteni ezzel a maszlag szöveggel, de engem nem fogsz.

További szép estét!

2013. febr. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!