Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és nagyon jó barátom. (én nem tudom hogy tetszem e neki az ilyet soha nem veszem észre)szerintetek érdemes lenne csak úgy lesmárolni hogy lesz ami lesz.2013. febr. 2. 20:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha megkérdezed:)
2/3 anonim válasza:
Nem, nem érdemes! Sokkal izgalmasabb, hogyha kipuhatolod, hogy hogy is viszonyultok egymáshoz, hidd el nekem! ;)
Egyébként egy ilyen után tuti megutál, talán még akkor is, ha egyébként bejössz neki...!
16/L
3/3 anonim válasza:
Annyira nem.. :D
Öleld meg ha elköszöntök adj neki puszit..
Hívd el valahova (itt a vasárnap délután hajrá!:D)
Utána már úgy is tudni fogod.. aztán pedig szépen kérdezd meghogy mi lenne ha lenne több köztetek..:)
Korotok?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!