Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes olyan lánnyal kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan lánnyal kapcsolatot kezdeni aki a tíz ujján nem tudja megszámolni, hogy mennyi pasija volt?

Figyelt kérdés
Mert szerintem fenn álla veszélye annak hogy majd idővel úgy is megcsal. Kutyából nem lesz szalonna...
2013. jan. 28. 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

Kérdezd a kínaikat milyen is a kutyahús... Ők szeretik...

Amúgy meg k.rvából lesz a legjobb feleség, ha már a szólásoknál tartunk...

2013. jan. 28. 12:36
 2/16 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni, nem nekünk...
2013. jan. 28. 12:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Aki kevéssel volt arra meg a kikellélnemmagam jöhet rá.. Ettől független én sem kezdenék vele.
2013. jan. 28. 12:37
 4/16 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással csak annyi a baj, hogy így könnyen lemaradhatsz arról, aki egyébként hozzád való és kiválóan passzoltok. Láttam én már karón varjút: addig szűz kislány 2 éves kapcsolat után végigbasztatta magát a fél kollégiummal, mert rájött, neki még élnie kell...
2013. jan. 28. 12:39
 5/16 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem mindegy,hogy ha van pasija,akkor mit csinál.

Ismerek olyan ribancot,akinek én voltam kb a 100. pasi(16 éves korára) és amikor pasija van,hiába hívom egy dugásra,akkor hűséges.Na vele járnék.Ha meg mindig ribanc valaki,azzal nem.

2013. jan. 28. 12:40
 6/16 anonim ***** válasza:

a farokméretnek itt nincs semmi jelentősége.

A te döntésed. De legalább attól nem kell félni, hogy azért hagy el, mert nem élet ki magát.

7/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem érdemes. Meg szüz lánnyal sem érdemes, lehet, hogy neki is már második alkalomra is másik F kellene. Akinek eddig csak 1 volt, azzal sem érdemes (itt is fennál a megcsalás veszélye elöbb utobb!). Mert a kutyábol nem lesz szalonna. Meg a macskábol sem. De egér és szunyogszalonnárol sem hallottam. ÁÁÁÁ, jobb ha egyedül maradsz.
 8/16 A kérdező kommentje:
Igaz is legjobb egyedül aztán nincs gond :D
2013. jan. 28. 12:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Azért hülyeség az alapján szelektálni, hogy ki hány pasival volt, mert ha szerelmes valaki a párjába, úgyse fogja megcsalni. Ha megfélrekúr, akkor egyértelműen nem szereti a párját, ilyen elven meg akkor úgyse kár érte. Én 10 pasival voltam 23 éves koromra, akkor találtam meg a nagy szerelmet, nem lett volna az a földi hatalom, amiért félrekúrtam volna mással. Szóval ez mindig azn múlik, ki mennyire szerelmes. Mondjuk ez a 100 pasival volt 16 éves korára elég gáz. Képzelem, hogy szegény csaj rojtosra tágult már ennyire fiatalon. Nem lehet nagy élmény vele a szex.
2013. jan. 28. 12:48
 10/16 anonim ***** válasza:
legalább dugsz egyet ha mást nem... jó neked
2013. jan. 28. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!