Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogyan viselkedjem vele ezek után? (részletek lent)
Biztos rib@nckodtál.
Játszottál, meg basztál normális lenni, játszottad az elérhetetlen k.vát, hát kib@szottul megérdemled.
Lehet, hogy szerencsétlen csávó érzett irántad valamit, de te inkább mittudomén jajj még nem vagyok túl az exemen, jajj, most nem vagyok biztos semmiben, ohh te különelges vagy, de kutyaf@sza tudja miért, de nem érek rá.
Na ha ilyen voltál, akkor kvára ne csodálkozz, h keresett egy olyat, aki megadja, ami kell neki.
kicsit elő ítélettel indulsz neki dolgoknak, attól még hogy sok ilyen átéltél vagy láttál, nem mindenki ilyen...
minden simán ment, sokat beszélgettünk, szépen sorjában mindent...nevettünk, hülyéskedtünk...
nem tudom milyen a rib*nckodás nem szoktam olyat csinálni, vagyis tudom milyen, de mivel nem vagyok ilyen vérű így nem is viselkedem így...
minden szépen indult csak ő már nem keres....:S
ilyen szó, hogy viselkedjem nincs
és az igekötők használatát nézd már át, oké?
te nagyon egy antiszociális ember lehetsz, aki nagyon sokat csalódott már az életében...
én először magamba néznék :) és utána szólnék le bárkit is, de ha neked ez az élmény, hogy irkálsz baromság*kat és osztogatod a másikat névtelenül ..nyugodtan :)
de el is mehetsz a fen*be, senki nem kíváncsi az ilyen kis passzív okoskodó tirp*k szerencs*tlen kis hülye agyatlanokra, mint amilyen te vagy...
ja, ha valahova oda írsz akkor valami értelmeset írj és viselkedj EMBERHEZ méltóan, mert amit eddig mutattál az egy normálatlan idegbeteg szenvedő illetőre vall.. szerintem fordulj orvoshoz, vagy valamit csinálj magaddal, mert a környezeted biztos nem kedvel...
na akkor vázolom mi a helyzet
egy buta idegesítő liba vagy, de későn jött erre rá, hogy egy lyukas garast nem ér a csaj, akire ha már rászánta a srác az idejét, akkor legalább fektesse már meg mielőtt kidobja
:D fantázia =5*
de azért köszi ;)
nincs mit
nem fantázia, mert én is így csinálom
gyakran találni defektes csajt, akiről elsőre nem gondolná az ember, hogy idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!