Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Ez nekem már túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ez nekem már túl bonyolult. (részletek lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit kb. fél éve ismerek. Mikor megismerkedtünk barátnője volt. 3 hónapja szakítottak. Nagyon jó barátok lettünk, de én időközben beleszerettem. Nagyon sokat találkozunk, beszélgetünk mikrofonon keresztül, telón is, sms-t is szinte napi rendszerességgel váltunk. A legjobb, legrosszabb időkben is kitartunk egymás mellett. Nah de a lényeg, hogy belezúgtam, amit el is mondtam neki. Erre ő azt válaszolta, hogy még friss neki a szakítás és nem megy hogy mást lányt szeressen. Ez okés is lenne, de miért van az, hogy mióta szétmentek a lánnyal folyton megcsókol, le is feküdtünk már (többször is), félt, kiakad ha más pasi van a közelemben, ha más sráccal ismerkedek az is rosszul esik neki, féltékeny, kiakad. Mindig ő ír rám először, ő hív. Ha véletlenül nem vagyok fent neten akkor azonnal hív hogy mi van velem, merre vagyok stb... Odafigyel rám, csokit is sokszor kapok tőle. Van hogy csak úgy megpuszil mások előtt is.

Mit tegyek? Én ezt így már nem bírom.... ha össze is veszünk egy napot nem bírunk ki hogy ne beszéljünk....

ha barátságot érez akkor ezek miért vannak? Elengedni akkor meg miért nem enged el? Igaz nem szeretném mert hiányozna, de ez nekem nagyon fáj... főleg hogy tudom így másé is lehet nem csak az enyém, és lehet másba beleszeret... féltékeny vagyok. :(

20/L

2013. jan. 29. 23:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tudom miröl beszélsz. Én is pasi vagyok és én is megismerkedtem egy lánnyal soakt besézltünk msn- iylesmi aztán összejöt egy sráccal és most szarul érzem magam. :/
2013. jan. 29. 23:50
 2/13 Mókusgyilkos ***** válasza:

barátság extrákkal nagyon gyenge kivitelezésben.

egyéb iránt 20 évesen még mindig nem bírjátok kinyögni hogy mi a tököm bajotok van? könyörgöm ezt vele beszéld már meg.

én kérek elnézést a korosztályom miatt.

2013. jan. 29. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Hány éves a srác? Általában ilyesmita fiatalabb vagy a veled egykorú fiúk csinálnak. Ez annak a jele hogy még kicsit gyerek, nem tudja mit akar, vagy ha tudja is, nem közli, hülyeségeket csinál. Abból amit leírtál nekem az jön le, hogy szeret téged, viszont le kéne ülni beszélgetni, és megkérdezni hogy mit is akar ezekkel a csókookkal stbikke, mert ha csak azért csinálja mert magányosnak érzi magát és téged kihasznál, azzal a te szívedet töri darabokra. Tényleg beszéljétek ezt meg hogy merre tovább, mert ha nem, egyikőtöknek fájni fog. (tapasztalat)
2013. jan. 29. 23:53
 4/13 A kérdező kommentje:
A kérdésben leírtam, hogy elmondtam neki mit érzek.... -.-" Csak már nem tudom mit csináljak...ezért kértem segítséget...
2013. jan. 29. 23:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Idősebb mint én. 7 évvel.
2013. jan. 29. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt én látom hogy leírtad hogy mit érzel, de nem kérdezted meg pl hogy " Figyelj Zoli, miért csinálod ezt? Miért csókolsz emg ha azt mondod nem akarsz most barátnőt?"
2013. jan. 30. 00:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már, de választ nem nagyon kaptam.
2013. jan. 30. 00:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez a baj.. tudom hogy nem szimpatikus amit írok, de amíg nem kapsz választ, addig ne vesd magad a karjaiba.. megkíméled magad a rossztól. PErsze az is lehet hogy végre dönt, de nem éri meg epekedni a férfiak után :)
2013. jan. 30. 00:07
 9/13 anonim ***** válasza:

00:07

igy van egy pasi után sem érdemes sirni, mert midnegyik csaló hazug gerinctelen, szexorientált mocsok...

Én ezért szeretem a nőket :D

2013. jan. 30. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam. Arról beszélek hogy a csávó nem képes dönteni, a lány meg fülig szerelmes a srácba. Mi értelme van hogy minden nap szerelmet vall meg reménykedik, amikor a srác a viselkedésével teljesen mást mutat,nem azt hogy ő is szerelmes valóban?
2013. jan. 30. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!