Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez nekem már túl bonyolult. (részletek lent)
Van egy srác, akit kb. fél éve ismerek. Mikor megismerkedtünk barátnője volt. 3 hónapja szakítottak. Nagyon jó barátok lettünk, de én időközben beleszerettem. Nagyon sokat találkozunk, beszélgetünk mikrofonon keresztül, telón is, sms-t is szinte napi rendszerességgel váltunk. A legjobb, legrosszabb időkben is kitartunk egymás mellett. Nah de a lényeg, hogy belezúgtam, amit el is mondtam neki. Erre ő azt válaszolta, hogy még friss neki a szakítás és nem megy hogy mást lányt szeressen. Ez okés is lenne, de miért van az, hogy mióta szétmentek a lánnyal folyton megcsókol, le is feküdtünk már (többször is), félt, kiakad ha más pasi van a közelemben, ha más sráccal ismerkedek az is rosszul esik neki, féltékeny, kiakad. Mindig ő ír rám először, ő hív. Ha véletlenül nem vagyok fent neten akkor azonnal hív hogy mi van velem, merre vagyok stb... Odafigyel rám, csokit is sokszor kapok tőle. Van hogy csak úgy megpuszil mások előtt is.
Mit tegyek? Én ezt így már nem bírom.... ha össze is veszünk egy napot nem bírunk ki hogy ne beszéljünk....
ha barátságot érez akkor ezek miért vannak? Elengedni akkor meg miért nem enged el? Igaz nem szeretném mert hiányozna, de ez nekem nagyon fáj... főleg hogy tudom így másé is lehet nem csak az enyém, és lehet másba beleszeret... féltékeny vagyok. :(
20/L
barátság extrákkal nagyon gyenge kivitelezésben.
egyéb iránt 20 évesen még mindig nem bírjátok kinyögni hogy mi a tököm bajotok van? könyörgöm ezt vele beszéld már meg.
én kérek elnézést a korosztályom miatt.
00:07
igy van egy pasi után sem érdemes sirni, mert midnegyik csaló hazug gerinctelen, szexorientált mocsok...
Én ezért szeretem a nőket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!