Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után várható az hogy a párotok eljegezzen? Kit, mennyi idő után jegyeztek el?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk barátommal együtt, és el szeretne jegyezni. Nagyon szeretem ez nem is kérdés. Viszont félek hogy túl korai. Mind az ő mind az én szüleim korainak tartanák szerintem.2013. febr. 1. 16:27
1/6 anonim válasza:
Heló!
Ha te is úgy érzed, hogy korai, akkor nem kérdés, hogy még nem jött el az ideje.
2/6 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem
2013. febr. 1. 16:37
3/6 anonim válasza:
Szerintem kezdj aggódni, ha eljegezne.
4/6 anonim válasza:
Korai fél év után, te érzed jól kérdező! Nehogy aztán eljegyez aztán elmúlik az a nagy szerelem. Várjatok még vele egy fél évet legalább!
5/6 anonim válasza:
Ha nagyon szereted, akkor jegyezzétek el egymást. Az még nem esküvő. Csak egy gesztus, egy lépés affelé, hogy együtt vagytok és ezt megerősítitek. Sokan mások is eljegyzik egymást és évek múlva- vagy azután se - kelnek egybe.
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg ne hagyja magát, mert a srácnak akkor ez úgy jön le, hogy bármit megtehet akármilyen tempóban. Jó lenne, ha kicsit türelmesebb lenne. Lehet csak egy szerelmi fellángolás ez nála. De ti tudjátok mit akartok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!