Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

9 hónapja voltunk együtt a barátnőmmel;

nem volt túl felhőtlen kapcsolat, sose tudott megbízni bennem és úgy érzem nem az én hibámból, tehát a veszekedések ha voltak akkor ezek miatt.

Alapvetően nagyon szerettük egymást és nagyon közel voltunk egymáshoz, örökre együtt akartunk lenni.

Nagyon jól tudta, hogy nekem mennyire fájnak az "exek", neki szintén, szinte állandóan vádolt, hogy biztos, hogy az exeimmel msnezek meg stb.

Ennek ellenére tegnap tudtam meg, miután nem merte megadni a jelszavát, hogy neki az egyik exe fenn van.

Igaz, anno elmondta, hogy felvette őt msn-re, de azt hazudta, hogy törölte azonnal.

Ennek hallatán én azonnal kidobtam.

Nem vagyok hajlandó többé azt hallgatni, hogy én ki tudja miket csinálok" stb., holott ő teszi.

2009. szept. 3. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jól döntöttél-e, azt leginkáb te tudhatod.

Ha nem tudtok megbízni egymásban, akkor a kapcsolatnak eleve semmi értelme.

2009. szept. 3. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, mekkora gyerekek vagytok...:D Az a legnagyobb baj, hogy még mindkettőtöknek "fájnak az exek". Ha ezen a ponton nem lendültök túl, ebből nem lesz normális kapcsolat. Ha szeretitek egymást, felejtsétek már el a volt kapcsolatokat. Javasolok valamit: mindketten tiltsátok le a teljes msn, iwiw-t, skype, és mindenféle kapcsolattartó programot egy hónapra. Addig meglátjátok, hogy gyógyulnak-e a sebek, és csak egymásra koncentráljatok. Csináljatok programokat, beszélgessetek, romantikázzatok. Az igazi kapcsolat elfeledteti az exeket. Ha nem, akkor jöhet a lapát.
2009. szept. 3. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy biztos: egyszerűbb volt az élet az msn feltalálása előtti korban.

Azzal a ténnyel meg meg kell tanulni együttélni, hogy az embereknek vannak exeik, és még az is lehetséges, hogy időnként találkoznak velük. Nem határozhatod meg, hogy a barátnőd kivel találkozhat/beszélgethet és kivel nem.

Az exektől való félelem teljesen irracionális. Konkrétan miért "fájnak"? A valóságban gyakorlatilag semmi esély nincs arra, hogy a nő az egyik exével csal meg. Az exek a múlt. Fáj a múlt, ráadásul más múltja? Szerintem te túlságosan ráérsz, az a legnagyobb bajod.

Azzal, hogy kidobtad, talán hülyeséget csináltál, de ez sem biztos, mert nyilván elég gyenge lábakon állt ez a kapcsolat, ha ilyen könnyen szétment.

2009. szept. 3. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
ezzel nem értek egyet. sokkal valószínűbb, hogy ha vki megcsalja a párját, akkor az egyik exével teszi. mert őt már valszeg ismeri valamennyire szexuálisan, másrészt ahhoz az emberhez nemrég még kötődött. persze ez akkor fordulhat elő, ha nem haragban váltak el.
2009. szept. 3. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont hogy valószínűtlen, hogy a nő exszel csal meg. Ugyanis az ex attól ex, hogy a nő számára az értéke a kapcsolat fenntartásához szükséges kritikus érték alá csökkent. Azért szakítottak, mert nem találja vonzónak. Megszűnt kapcsolatba visszakapaszkodni esélytelenebb, mint új nővel ismerkedni, ezt minden férfi tudhatja tapasztalatból.

Persze egész más a helyzet, ha lényegi változás állt be egy ex életében, pl. meggazdagodott, előléptetést kapott, diplomát szerzett stb. Ekkor ugyanis drasztikusan vonzóbb lesz. De ekkor az aktuális "pasinak" úgis mindegy, nem az msn-en fognak múlni a dolgok.

2009. szept. 3. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. Elvárta tőled, hogy szakíts meg minden kapcsolatot az " exekkel", és nem bízott benned. Az én véleményem az, hogy megmaradhat barátság, ha valamiért nem is sikerült a kapcsolat az exekkel korábban, hiszen valamikor megszeretted ezeket az embereket, ha nem ők voltak életed szerelmei ( azért gondolom, mert nem velük akartál lenni, hanem azzal akiről most írtál), akkor is volt szeretet, és az ritkán múlik el, símán maradhatnának az emberek barátok. Nincs rosszabb, mint teljesen elszakadni azoktól, akik valaha fontosak voltak. Ha pedig életed szerelmét találtad meg, az exekkel megmaradhatott volna csak a barátság, biztos ők is megértik, és támogatják az új kapcsolatod, hiszen Te vagy fontos számukra ( ha nem az más eset). A párodnak is Te kellett volna legyél fontos, és nem kellett volna féltékenynek lennie, bizalmatlannak lennie veled, és megmondania mit tehetsz és mit nem, miközben ő meg pont azt teszi, amit tőled elvár, hogy ne tegyél. Ez hol szeretet az ő részéről?? Én nem ismerlek benneteket, de általánosságban mondom, a bizalom, a másik megértése alapvetően fontos egy kapcsolatban, na meg a szerelem, és hogy tényleg azzal vagy e, akit a világon a legjobban szeretsz. Remélem megtalálod, és megbízik majd benned, nem ellenőriz, mert tudja, érzi, hogy számodra ő az igazi, és ha vele vagy is szabad lehetsz mellette annyira, hogy azzal beszélsz akivel beszélni szeretnél. Remélem nagyon boldog leszel egyszer!
2009. szept. 3. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
jajj figyelj mi LÁNYOK nagyon féltékenyek vagyunk :O de tényleg mindenre é miaz hogy szereted és kidobod? ezzel nem leszek nagyfiúú :O Kérjélszépenbocsánatot. Nekemisfentvannak az exeim de semmi érzelem csak jo velük beszélgetni ENNYI. de az hogy a pasim msn-ezzen az exeivel... Háténabba belehalnék :O Lásd már másszemben a dolgokat kérlekszépen ! Lehet hogy neked is fájt de akkor teis féltékeny vagy a másikra. Ezis a szerelemjele :)) Szerintem azonnal hivd fel mielött megutál elfelejt és te örökéletedben bánni fogod és szenvedni fogsz.
2009. szept. 3. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!