Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm le akar feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm le akar feküdni velem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

én 14 vagyok ő is 14.. de én még nem akarok lefeküdni vele..

3 éve járunk egymással..

az egész úgy kezdődött, hogy rábeszélt arra hogy nála aludjak, és akkor nagyon rám akart mászni.. már beszéltem vele hogy nem kéne még de egyszerűen nem érti meg :/

mi tévő legyek? akkor most feküdjek le vele?

vagy esetleg szakítsak vele?

2013. jan. 31. 19:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
20%
csak a pénzed kell neki.
2013. jan. 31. 20:10
 12/40 anonim válasza:
60%
Na jó... ömmm mi az hogy nem akarod? Egy lány rád akar mászni vazze... Nem vonzódsz hozzá? Nem tetszik? Akkor ne legyél vele. De ha szerinted jól néz ki akkor mit problémázol?!
2013. jan. 31. 22:11
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

1. legyen nálad óvszer

2. gondold át, hogy mi ér neked többet. Ha elveid ellen való, akkor ne feküdj le vele! Ha tulajdonképpen csak meglep a szituáció, de amúgy benne lennél, akkor várj még egy kicsit, gondold át még néhányszor, aztán ha végleges, akkor rajta

3. Ha akció volna, na hagyd, hogy mindent ő irányítson, hogy olyat csináltasson veled, amit te nem akarsz!

4. Vedd rá, hogy első körben a farkad maradjon távol a p*nájától, csak kézzel-szájjal ér a másikhoz érni! Őszintén szólva egy jó darabig tudom ezt javasolni, mert ez rávezet mindkettőtöket arra, hogy mit szerettek és mit szeret a másik, de 0 kockázattal jár.

5. ha mégis megindulna az akció, húzd fel az óvszert

6. az óvszer zacskója perforálva van, ott nyisd ki és ne ollóval. Figyel rá, hogy ne legyen sérült az óvszer. Legyen nálad több is, mert lehet, hogy megsérül az első, vagy nem tudod jól felhúzni, vagy tudomisén és akkor jól jön a másod- és harmadpéldány

Mindenesetre én még megkérdezném tőle, hogy miért olyan fontos ez neki.

2013. febr. 1. 00:52
 14/40 anonim válasza:
10. válaszoló: még egy kecskét is? :O
2013. febr. 1. 15:56
 15/40 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:DDD

10-es: én nekem is van néha olyan érzésem hogy megb*sznék mindent ami mozog xD

2013. febr. 1. 18:55
 16/40 A kérdező kommentje:

amúgy meg nem akarok otthagyni 3 évet..

vonzódom hozzá igen, csak vigyázok rá:D

2013. febr. 1. 18:56
 17/40 A kérdező kommentje:

11: miért kéne neki a pénzem?:D

3 évig sztem egy lány nem kinlódna xD

2013. febr. 1. 18:57
 18/40 anonim ***** válasza:
ha nem akarod a dolgot.. és a kérdésedből az jön le, hogy te nem akarod akkor beszéld meg vele, hogy te még várni akarsz... esetleg pettingelhettek
2013. febr. 2. 20:37
 19/40 anonim ***** válasza:
14 éves lány gumit vett?o.O Szerintem máshogyan szerezte. Viszont kérdező én nem hiszem, hogy készen állsz, de te tudod. Csak ne, hogy elb@szd, mert a te korodban nem a tudás szerepel:) Lehet a barátnőd melletted kínlódik 3 évve, de nehogy te kínlódj majd az ágyban. 14 éves nem hiszem, hogy happy end lesz a vége.
2013. febr. 2. 20:38
 20/40 Csajos19 válasza:
Már ne is haragudj, de 14 év az elég korai. Főleg a lánynak. Persze ahogy érzitek. Nagy rá a valószínűség, hogy megfogod bánni.. minden esetre óvszer. persze csak ha tudod használni! ne feledd az csak egyszer használatos! :D
2013. febr. 2. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!