Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak le akar velem feküdni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak le akar velem feküdni, vagy tényleg szeret? L/16

Figyelt kérdés
2 hét 3 napja vagyunk együtt, nem sok idő tudom, de már nagyon régóta ismerjük egymást, és most úgy döntöttünk megpróbáljuk a kapcsolatot, mert nagyon jól kijövünk egymással. A barátom mindig el mondja nekem (élőben) hogy nagyon szeret, neki én vagyok a tökéletes, és szép vagyok. Ezek persze mind kedves szavak, nem tudom hidjek-e neki. Az utóbbi 2 napban kezdtem érezni a taperolását, hogy hevesebben csókol, póló alatti simogatás, illetve a tenyerembe rajzolt kis körök.. Értelmes válaszokat szeretnék kapni, előre is köszönöm! :)
2012. jan. 15. 10:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csak le akar feküdni..
2012. jan. 15. 10:27
 2/13 anonim ***** válasza:
csak nagyon kanos.. mást nem akar, csak lefeküdni, és virulni a haverjai előtt, hogy mennyi idő alatt simán megszerzett téged. Ha nem akarsz örömlánynak tűnni, nem hagyod magad.. 18F
2012. jan. 15. 10:29
 3/13 anonim ***** válasza:

hát bocsi, de lyukat akar tömni... ha te is akarod és úgy érzed élveznéd menj bele nyugodtan, de ebből nem lesz hosszú életű kapcsolat.

am szerintem élveznéd, ha hagynád magad

2012. jan. 15. 10:30
 4/13 anonim ***** válasza:

Miért kell mindig minden, szerelem első látásra történjen. 16 évesen én még várnék, hogy egy kicsit jobban meg ismerjük egymást. Mert mikor kapcsolatba vagy valakivel az más mint,hogy rég ismernéd, olyankor olyan dolgokat is megmutattok egymásnak magatokból amit addig nem . Kicsit szenvedjen, még azért, hogy meg kapjon. A férfiak, jobban értékelik kapcsolatban aki nem adja be a derekát ilyen hamar. Ha be adják jó de akkor fog igazán értékesnek tartani ha egy kicsit huzod a dolgot. A kérdésedre válasz szeretne igen lefeküdni veled, de hogy szerete két hét után egyértelmü, hogy nem.

22 l

2012. jan. 15. 10:33
 5/13 A kérdező kommentje:
hát nem terveztem hogy lefekszem vele .. de akkor jól sejtettem amit sejtettem .. köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 15. 10:33
 6/13 anonim ***** válasza:
hány éves?
2012. jan. 15. 10:50
 7/13 Hanariko ***** válasza:
"nem tudom hidjek-e neki" ez így nem kapcsolat. Bíznod kéne benne. ne az legyen a legnagyobb gondod hogy lefeküdj-e vele, hanem hogy miért nem bízol benne... aztán lehet a többin gondolkodni. Amúgy mikor megláttam a 2 hét 3 napot... háát... ha 2 hónap 3 nap lenne bár az is elég rövid idő, de eeeez? Na mindegy a végső válasz: megeshet hogy szeret, de nála valószínű több hangsúly van/lesz a szexen, mint neked.
2012. jan. 15. 10:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Csak a lyukra megy.

29/F

2012. jan. 15. 11:03
 9/13 A kérdező kommentje:

sokszor átvertek már érzelmileg, nem szeretnék újra csalódni ezért nehezebben bízok meg az emberekben .. és én nem szeretném úgy elveszíteni a szüzességem, hogy utána rá 2 napra otthagynak. :)

egyébként a barátom is 16 éves

2012. jan. 15. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos az, hogy csak lyukra játszik, lehet hogy tényleg szerelmes, és utalni akar arra, hogy jó lenne, ha már ....De azt, hogy mit miért tesz, azt csak ő tudhatja,senki más.
2012. jan. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!