Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar velem feküdni, vagy tényleg szeret? L/16
Azért nem kéne leírni minden srácot, aki kívánja a barátnőjét...
Ha már régóta ismeritek egymást és régóta odavolt érted, akkor én elhiszem, hogy megdobogtattad a szívét. Szerelem? Egy egyéni definíció kérdése, én is voltam fülig beleesve 1-2 lányba életemben, és azt is lehet szerelemnek hívni; sok mindenre képes lettem volna értük. De van, aki csak azt hívná szerelemnek, hogy 7 éve a párommal vagyok és kitartunk egymás mellett.
A szex... Lehet, hogy éppen ő jönne zavarba attól, hogy ha behívnád egy szobába, hogy akkor most Rajta :-D Szerintem teljesen normális, hogy kíván, 16évesen én is megvesztem azért, hogy közel kerüljek egy nőhöz.
Szerintem kommunikáld le, hogy ha éppen túl sok, de tanuld meg azt is, hogy hogyan legyetek gyengédek egymáshoz, vagy mi az, amivel 'dobhatsz neki egy csontot'.
A 2-3 nap.. hát igen. Szóval 2-3 nap után szerintem senkinek nem kéne azon gondolkodnia, hogy lefeküdjön-e az adott emberrel, kivéve, ha már rém tapasztalt és mindketten azonnal akarják. De ez nem a te helyzeted. Másfélszer annyi idős vagyok, mint te, de még én sem kerültem ilyen szituációba..
Mondd meg neki, hogy mi az, ami too much, amit nem engedsz, egyébként meg élvezd ki a kapcsolatodat, a fene egye meg, és ne rohanj két nap után a GyakoriKérdésekre, legyél inkább vele :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!