Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak le akar velem feküdni? :O

Figyelt kérdés

Egy hete vagyunk együtt a barátommal, és tegnap majdnem lefeküdtünk, (rám mászott, levette a melltartóm, fogdosta a mellem és simogatott "ott" is).. de sokan voltak kibe mászkáltak a szobában.

Én egy kicsit meg is nyugodtam, h nem lesz semmi mivel ez nekem egy kicsit gyors lett volna :S

Ma viszont megint elhívott és megyünk a dunapartra!!

Ott azért elég sok erdő van meg olyan hely ahol senki sem lát, szerintetek le akar majd feküdni??

Mit tegyek h ezt elkerüljem?? Vagy ha esetleg meg is történik, nem lennék olyan hogy is mondjam "kur.vás" hogy egy hét után oda adom magam??

16/L (a pasi 23)

2012. szept. 28. 16:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

CSak megakar dugni.Könyörgöm gondolkozz egy kicsit.Ő 23 éves.érett férfi akinek fontos a szex.Ha szeretne nem mászott volna rád.

Inkább keress fiatalabb fiút aki szeret,és vár rád.

2012. szept. 28. 16:29
 2/16 A kérdező kommentje:
olyan érzésem van h ma tuti meg fog történni :SS
2012. szept. 28. 16:34
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Neked az erdőben szexelés azért lenne k.rvás, mert 1hét után lefekszel vele???? :)

Szerinted az erdőben szexelés menő?? ... Az kicsit sem zavarna, hogy az erdőben csináljátok, ... ??? :D

Ha nem vagy kész rá, hogy lefeküdj vele (ami normális, szerintem 16 évesen) akkor beszéljétek meg a dolgot. Ha nem lehet vele beszélni, akkor szakítsatok.

2012. szept. 28. 16:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi az h tuti megfog történni? Ahhoz h megtörténjen, 2 ember kell. Ha te nem akarod, akkor nem fog megtörténni, csak nemet kell mondanod.

Nem akarsz qrvás lenni? Akkor ne add oda magad 1 hét ismeretség után, és főleg ne egy erdőben...

Plusz ha te tegnap sem akartad, akkor miért hagytad h levegye a melltartód? Legyél már egy kicsit talpraesettebb és mondj nemet. Nem a kutyája vagy, h azt csináld amit ő éppen akar.

2012. szept. 28. 16:36
 5/16 A kérdező kommentje:
igen azt tudom, de lehet h felizgat és akkor azt mondoim csapjunk bele :S de utána tuti megbánnám :S
2012. szept. 28. 16:37
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

"olyan érzésem van h ma tuti meg fog történni :SS"

Ha te nem akarod, nem fog megtörténni. Ha meg biztosra tudod, hogy dugtok ma, ergo te is akarod, akkor ne sírj itt, hogy csak meg akar dugni.

2012. szept. 28. 16:38
 7/16 anonim ***** válasza:

igen,csak le akar feküdni(a leírtak alapján)

ha te nem akarod,h megtörténjen,nem fog (feltételezem,nem akar megerőszakolni)

és de,elég kur.vás lenne,szóval az a tanácsom,h NE tedd meg.1hét járás,dunapart,háááát....

8/16 A kérdező kommentje:
ja jólvan amúgy igazad van igen, hát már én sem tudom mit akarok :S
 9/16 Fülünyúl ***** válasza:

#1: a 23 éves még messze van az érett férfitól, akkor nem csak lyukra játszana...

Kérdező: a srác egyértelműen csak dugni akar. Te meg még a történtek után találkozni akarsz vele a Duna parton. Most vagy hülye vagy, vagy te magad is dugni akarsz. Az első alkalommal sem kellett volna hagynod, hogy rád másszon, vetkőztessen és taperoljon. Tudod, lehet nemet is mondani. Így viszont a srác számára egyértelművé vált, hogy egy könnyen dugható cafka vagy, ezért ma a Duna parti "randi". Ha elmész, vigyél óvszert, és ne csodálkozz, ha pár kefélés után a srác nem keres többé.

2012. szept. 28. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ha képes vagy 16! évesen egy 23! évessel egy hét "járás" után az erdőben megdugatni magad, akkor akár már holnap ki is állhatsz a sarokra.
2012. szept. 28. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!