Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak le akar velem feküdni? :O
Egy hete vagyunk együtt a barátommal, és tegnap majdnem lefeküdtünk, (rám mászott, levette a melltartóm, fogdosta a mellem és simogatott "ott" is).. de sokan voltak kibe mászkáltak a szobában.
Én egy kicsit meg is nyugodtam, h nem lesz semmi mivel ez nekem egy kicsit gyors lett volna :S
Ma viszont megint elhívott és megyünk a dunapartra!!
Ott azért elég sok erdő van meg olyan hely ahol senki sem lát, szerintetek le akar majd feküdni??
Mit tegyek h ezt elkerüljem?? Vagy ha esetleg meg is történik, nem lennék olyan hogy is mondjam "kur.vás" hogy egy hét után oda adom magam??
16/L (a pasi 23)
Első: érett férfiról 30 alatt szerintem ne is nagyon beszéljünk, csak ritka esetben.
Igen valószínű hogy csak azt akarja. Tudom hogy ennyi idősen te is kívánod meg akarod, de hidd el, hogy utána nagyon rossz érzés lesz hogy valaki csak kihasznált téged...hogy csak arra voltál jó. Ne tedd meg: ha komolyan gondolja vár
értem :S nem zavar egyébként h lekur.váztok, mivel sok dologban igazatok van, egy féléve ismerjük egymást egyébként , azóta csak fűz, csak eddig nem adtam meg magam. 1 hete mondom jólvan adok neki egy esélyt, de azóta minden hiper sebességgel megy, és pár napja volt csak az első csók, de ma már majdnem dugtun.k!! -.- néha úgyérzem ciki azt mondani h nem, de aztán rájövök hogy még gázabb
ha hagyom magam :SS
Hát minden esetre beszéld meg vele, hogy te még nem szeretnél lefeküdni. Mondd meg kerek perec. Ha bármi baja van ezzel, akkor tényleg gáz, hagyd ott a francba, ha megérti, akkor okés a helyzet.
Mindamellett szerintem egy kis izgatásban, pettingben semmi rossz nincs, ha neked jó...
megj.: a szavaidból azt veszem ki, hogy még nem volt dolgod pasival. Hát ha azt akarod, hogy legyen -és jó legyen- akkor ne a Dunaparton kezd el, de ne is egy olyan helyzetben, amikor a mindenkori pasid határozza meg csak, hogy mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!