Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm le akar feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm le akar feküdni velem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

én 14 vagyok ő is 14.. de én még nem akarok lefeküdni vele..

3 éve járunk egymással..

az egész úgy kezdődött, hogy rábeszélt arra hogy nála aludjak, és akkor nagyon rám akart mászni.. már beszéltem vele hogy nem kéne még de egyszerűen nem érti meg :/

mi tévő legyek? akkor most feküdjek le vele?

vagy esetleg szakítsak vele?

2013. jan. 31. 19:37
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
26%

Feküdj le vele.

De védekezzetek.Nem fogod megbánni.

2013. jan. 31. 19:38
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
11 éves korotok óta jártok? A mai fiatalság.... hát szerintem semmiképp ne feküdj le vele, főleg ha nem érzed magad erre készen, amit elhiszek, tekintve, hogy 14 évesek vagytok. Várj, várj és várj. Ha nem érti meg, akkor pedig ne legyél vele. Ha mégis lefeküdnél vele, ÓVSZER.
2013. jan. 31. 19:38
 3/40 A kérdező kommentje:

hát.. nem is tudom..

(amúgy már fel van készülve,van gumija de nem tudom honnan..)

2013. jan. 31. 19:39
 4/40 anonim ***** válasza:
84%
gumit vett....
2013. jan. 31. 19:40
 5/40 szamo77db ***** válasza:

Egyiket sem! Próbáld meg meggyőzni őt, hogy ennek még

nincs itt az ideje. Majd egy kicsit később, ha megértitek,

hogy miről is szól ez az egész!

2013. jan. 31. 19:40
 6/40 anonim ***** válasza:
51%
Feküdj le vele! Élvezd a testét!! Szex 4ever!!
2013. jan. 31. 19:44
 7/40 anonim ***** válasza:
56%

támogató válaszolók! A kérdező 14 éves!! aztán a másik kérdés alatt meg hurrogtok, hogy mi az, hogy 14 évesen szexel

ha egy csöppnyi kétely van benned, akkor ne feküdj le vele!

megjegyzem, a tested még nem áll készen rá, ha ezt nézzük, kéne még vagy 2 év neki..

a barátod pedig most a legkanosabb, sosem fog betelni a dologgal, ha megkapja... legalábbis még egy pár évig biztos ezen fog járni az esze

a szakítás kicsit radikális... mondd azt neki, hogy Te 18 éves korod előtt nem akarod elveszíteni... ha nem fogadja el, akkor kb ennyit is ért a kapcsolat, akkor szakíthatsz is vele, de ha elfogadja, és úgy is viselkedik, akkor talán egész megbízható a dolog, és akkor megvárja amíg készen leszel rá (ami persze nembiztos, hogy 18 éves korodban jön el, de ezt neki nem kell tudni;) ez egy próba:D ha kiállja, ér valamit a kapcsolatotok!)

2013. jan. 31. 19:51
 8/40 anonim válasza:
23%
Hím vagy és ilyet kérdezel? Ne nyomizz, lékeld meg. Lehet, hogy nem lesz mégegy ilyen alkalmad, muhaha...
2013. jan. 31. 19:53
 9/40 anonim ***** válasza:
70%
19:51: Értő olvasás. A kérdező a fiú, aki rá akar mászni, az a lány.
2013. jan. 31. 19:55
 10/40 anonim ***** válasza:

ok, félreolvastam a nemeket, de a sztori azért még áll a megfelelő behelyettesítéssel:D

illetve javítás:

Ha te vagy a srác, akk elismerésem, 14 évesen mindent megdugtam volna, ami mozog:D

beszélj vele, és értesd meg vele, hogy ez főleg neki nem lenne jó, mert nincs még rá kész szervezetileg

2013. jan. 31. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!