Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyit számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyit számít a kisugárzás?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 4 évben elég sokat szomorkodtam,de nem akarom részletezni ,remélem értitek.Nos tavaly nyáron újra vissza tért,az élet kedvem ,és most is úgy érzem,hogy van miért élnem,és azt vettem észre ,hogy nagyon sok lány meg bámul ,az utcán ,suliban vannak akik kezdeményeznek is. Nyár előtt meg teljesen át láttak rajtam ,szinte észre se vettek,most meg ezek a lányok is megbámulnak.
2013. jan. 31. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ja, én kb 2 hete kezdtem el pozitív ember lenni, és nyílt, azóta feltűnt hogy sok csaj megnézett, sokkal többen szimpatizálnak velem, megismertem pár évfolyamtársat közös ismerős által, ők is úgy tűnt hogy bírtak, 2 évvel ezelőtt meg nem bírtak.. Szerintem nagyon sokat számít, és én is sokkal jobban érzem így magam, remélem így is marad

18F

2013. máj. 7. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Xeno, te akkora gyökér vagy. Inkább locsolgasd a kaktuszod és társalogj azzal, senki nem kíváncsi a hülyeségeidre.
2013. máj. 7. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Jipíjé kaktusz :D :D :D

Jííháááá :D

Meg van pálma is!!! Viszem a pálmát! :D :D

2013. máj. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!