Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?
3-as ezt komolyan gondoltad? Szép név,úristen..
Legyen jobbfajta alakja,ne legyen ronda,legyen igényes.
Belsőre kedves,normális,megértő,hűséges,ne legyen lusta,elkényeztetett,díszp*csa
Először ugye észre kell venni. Ehhez nem árt, ha van rajta valami egzotikus (pl. ázsiai, lila a haja, az öltözködése egyedi.) Szőke divatos plázacicákat nem veszek észre, mert túl sok van.
De ha nem én szólítom meg, hanem a helyzetből adódóan kezdünk beszélgetni, akkor tapasztalataim szerint teljesen mindegy, hogy néz ki, neadjisten szőke divatos plázacica is lehet, bár az kétszer meggondolom:D Itt már inkább fontos, hogy legyen sok témáról érdekes, saját véleménye, legyen humora, legyen laza, néha merjen benne lenni hülyeségekben:)
Ki inkább ne sugározzon mert az para:S
22/F
kedves 4.igen komolyangondolom Nekem azért komoly feltételeim vannak a nőkkel szemben De te ezt még gondolom nemhallottad Hogy nézne ki szted D.R.Berei Gedeon mellet(azazmelletem)egy özséb vagy lukrécia Nekem csakPetra Kinga Zsófi és Niki meg Vicky Meg meli kell!!!
üdv 3-as
Fiú: na mi van, tetszem ? ;)
Lány: ?? .. nem.
Fiú: akkor mért lájkoltad be az összes képem ?:$
Lány: Mert még mindig jobb azt olvasni , hogy 'Nem tetszik',mint azt h 'Tetszik' :DD'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!