Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írjak neki? Vagy mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki? Vagy mit kéne tennem ebben a helyzetben? FONTOS!

Figyelt kérdés
szóval van egy srác a suliban (kilencedikes én nyolcadikos , 8 osztályos gimibe járunk csak hogy tiszta legyen a dolog) aki nagyon tetszik és szeretnék beszélgetni vele , jobban megismerni de mivel suliban nem tudok vele beszélni és amikor sétál haza akkoris valamelyik haverjával ezért szerintem facen tudnék beszélni vele . Nagyon helyes és egyáltalán nem az a flegma tipus , nagyon kedves ( sokan mondják róla meg látszik is a kisugárzásából ) . Én sem vagyok az a ronda tipus ( na azért nem is egy szépség ) de látom hogy azért egy páran az idősebbek közül megnéznek a folyosón meg mosolyognak rám de ő nemigazán vesz észre . Naponta látjuk egymást persze csak a folyosón vagy büfében , néha az utcán . A multkor rámnézett és mosolygott rám (kedvesen) amikor jött velem szembe de úgy ennyi... Szóval mit csináljak vagy milyen indokkal írjak rá facen ?

2013. jan. 31. 17:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szerintem menj orvoshoz vagy keress magadnak egy prostit mert ez már beteges amit csinálsz komolyan . Ne hidd hogy naiv vagyok mert akkor nagyon tévedsz ;) kössz de nem kérek a pedomacikból... -.-
2013. febr. 15. 23:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező te naív vagy és együgyű! Bármenyire is fáj ezt olvasnod akkor is igy van 14 évesen nem fogod meg váltani az eszeddel a világot ! Te még túl tapasztalatlan vagy a magad kis világában talán el vagy mint befőtt de te még nem vagy egy talpra esett kis leányzó az majd később leszel ha leszel.:) ha az lennél akkor nem kérdeznéd ezt a hülyeséget én ismerek olyat aki 27 éves mégis egy naiv ember.. a rátermetséget csak tapasztalattal , hibákkal , és sikerekkel lehet elérni magától nem jön ! te egyelőre még egy kis macska vagy semmi más ! Nem érdekel mit beszélsz meg mit háborogsz egy 14 éves kis csaj nekem ne mondja meg mi helyes vagy nem ő szerinte. :) szóval csak súgd a fülébe amit mondtam!
2013. febr. 16. 15:58
 23/24 anonim ***** válasza:
A lányodat is erre fogod nevelni?
2013. febr. 16. 23:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Húú, Te aztán tapasztalt róka lehetsz, hogy egy 14 éves lányt arra okítasz, hogy viselkedjen úgy, mint egy qrva. Szerencsére neki - a fiatal kora ellenére - több esze van mint neked. Sajnos az internet legnagyobb veszélye a gyerekekre az ilyen debilek, mint Te!
2013. febr. 17. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!