Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? Vagy mit kéne tennem ebben a helyzetben? FONTOS!
Figyelt kérdés
szóval van egy srác a suliban (kilencedikes én nyolcadikos , 8 osztályos gimibe járunk csak hogy tiszta legyen a dolog) aki nagyon tetszik és szeretnék beszélgetni vele , jobban megismerni de mivel suliban nem tudok vele beszélni és amikor sétál haza akkoris valamelyik haverjával ezért szerintem facen tudnék beszélni vele . Nagyon helyes és egyáltalán nem az a flegma tipus , nagyon kedves ( sokan mondják róla meg látszik is a kisugárzásából ) . Én sem vagyok az a ronda tipus ( na azért nem is egy szépség ) de látom hogy azért egy páran az idősebbek közül megnéznek a folyosón meg mosolyognak rám de ő nemigazán vesz észre . Naponta látjuk egymást persze csak a folyosón vagy büfében , néha az utcán . A multkor rámnézett és mosolygott rám (kedvesen) amikor jött velem szembe de úgy ennyi... Szóval mit csináljak vagy milyen indokkal írjak rá facen ?2013. jan. 31. 17:20
11/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) azért nem lefeküdni akarok vele de azért köszi 7es ;) hát nincs más választásom mint bátornak lenni csak az a gond hogy már nem járunk egy suliba ( elment magán dolgok miatt) és emiatt nagyon ritkán látom :(( valami új ötlet ?:) a mozis az jó nagyon csak félek hogy azt mondaná hogy inkább mással menjek...:/
2013. febr. 14. 19:27
12/24 anonim válasza:
Aki mer, az nyer. Mi veszteni valód van? Ha elutasít, legalább tudod, hogy hányadán álltok és nem őrlődsz tovább. Na ne agyalj ennyit, másold be neki a mozis szöveget, aztán összeszorított szemmel kattints rá arra a küldés gombra :)
13/24 anonim válasza:
Megint a 7-es vagyok :) ne legyél már ennyire nyámnyila nem akarsz lefeküdni vele .. akkor mit akarsz ? kézenfogva sétálni? a fiúk puncit akarnak előbb utóbb le kel vele feküdni :) ne érezd kinosnak azt ha odamész hozzá csak tedd meg és ha nemet mond akkor mi van ? semmi majd lesz másik szebb , jobb nem kel és nem is szabad csőlátással gondolkozni tapasztalat! csak sugd a fülébe ne mond hanem sugd az olyan erotikus..:D amugy nekem meg neked le kéne egymással feküdni :) a biztonság kedvéért :D mit szólsz ? írj privátban ott megbeszéljük :D
14/24 anonim válasza:
Fiatal még ehhez a leányzó. Sasszézz inkább át egy poreszoldalra, ha ennyire kanos vagy, aztán köptesd meg a félszemű kígyót. Megnyugtat
15/24 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm ;) és utolsó előtti hát figyelj 14 éves vagyok úgyhogy én várnék még a dologgal azért 3 évet biztos plusz olyannal szeretném akit szeretek :) na majd megpróbálom a mozisat köszi a bíztatást :D
2013. febr. 15. 19:27
16/24 anonim válasza:
Szorítok :) Megosztod majd velünk, hogy sikeres volt-e a mozimeghívás?
17/24 anonim válasza:
14 vagy bébi mmmm a legjobb! nem szabad várnod gyere és csapjunk a lecsóba.:D
18/24 A kérdező kommentje:
Najó hagyj békén....
Majd megírom nektek ;)
2013. febr. 15. 23:01
19/24 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó , csak az érdekesség kedvéért , hány éves vagy ?
Keress mást mert én tartom magam annyira hogy nem fekszek le idegenekkel , ez úgy azért a minimum....
2013. febr. 15. 23:07
20/24 anonim válasza:
Jaj de kis naív vagy még :) Én csak hülyéskedek veled és te máris velem ábrándozol hogy nagyokat lökök rajtad hátulról :D egyre méyebben és mélyebben :D persze hogy nem fekszel le idegenekkel .. ahhoz előbb randizgatni és beszélgetni és randizgatni és beszélgetni romantikázni kel és megismerni a másikat :) Én pont annyi vagyok amire neked szűkséged lenne :D sosem kezdj a saját korosztályoddal azok még a hüvelyk ujjal a szályukban alszanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!