Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejön nektek ha egy lány kacérkodik veletek? 23/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 11:36
11/14 A kérdező kommentje:
Nem viszem túlzásba!A fiúknak bejön látszólag!De inkább csaj hülyülés!Ismernek már hogy milyen vagyok,nem vagyok egy szégyenlős fajta!Talán ronda sem!De én nem akarok senkivel lefeküdni,csak szórakozni!Ezt ők is tudják.Ezért olyan közvetlenek!Ha valaki komolyan veszi a kacérkodást akkor az azt jelenti hogy tetszem neki?
2013. jan. 31. 12:06
12/14 anonim válasza:
Attól függ milyen szándékkal csinálja.
13/14 anonim válasza:
Egy idő után unalmassá válik, hogy csak szórakozol a pasikkal és majd egy idő után azt fogod csak észrevenni, hogy a pasik szórakoznak veled...Te meg szépen hoppon maradsz, ahogy a pasik is amíg csak szórakozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!