Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejön nektek ha egy lány kacérkodik veletek? 23/L
A lányok látják, hogy melyik pasinak jönnek be. és Amugyis nem létezik ronda nő csak igénytelen. Most ha arra gondoslz, hogy duci hüglyek vajon...? Ezt is fleejtsd el. Egy molettebb nő is lehet szexy ha tudja hordani a "felesleges" kilóit ízlésesen. És példának okáért:
Engem feltüzel a hastáncoló nők látványa és a legjobb hastáncosok rohadtul nem csontsoványak. :)
kacérkodni és egymás agyát húzni a világon a legjobb :)
és nem tökmindegy, hogyan néz ki a lány, ha jól csinálja?
Ha nekem nem tetszik egy csaj, akkor kacérkodhat akárhogy, akkor sem fog jobban bejönni.
De ha tetszik, és úgy kacérkodik, akkor aztán velem mindent megtehet. Az övé vagyok.
En az öszinteseget valasztom a political correctness helyett (megszoktam es elfogadom, hogy ennek ellenere itt nem ezt ertekelik - de remelem a kerdezö erre kivancsi es ebben szeretnek segiteni):
Altalaban valoban jolesik az embernek.
DE! Ha egy lany csak azert kacerkodik velem, mert szorakozik, de valojaban semmi eselyem nincs nala, akkor kifejezetten gonoszsagnak tartom.
ES! Ha egy olyan lany kacerkodik velem, aki nagyon nem egy szinten van velem (barmennyire nagykepüsegnek hangzik - de a lanyoknal sem garancia az önbizalom) dilemmaba kerülök: Ha viszonzom, mert amugy valojaban imponal a batorsaga akkor ugy erzem atverem es hiaba felbatoritom. Ha meg negativan reagalok ra (függetlenül attol, hogy ezt udvariasan teszem, az üzenet ugyanaz) meg ugy erzem, hogy olyan pofont adok neki, amit nem erdemel es rohadtul furdalna a lelkiismeret, ha közrejatszanek abban, hogy elkeseredik es ugyanugy, mint a többi lany inkabb varja, hogy majd a pasik kezdemenyezzenek.
Nem egyszer mentem haza tul koran szorakozohelyröl, mert volt batorsaga es önbizalma egy amugy kedves, de nem-az-esetem tipusu lanynak, hogy megszolitson. Ugyanis ellege taplonak ereznem magam, ha valamivel kimagyarazom magam (van baratnöm, ma csak a haverokkal bulizunk, hablas espanol?, stb.) es utana meg egy külsöleg sokkal vonzobb csajszival hagyom el a szorakozohelyet, akiben mondjuk fele akkora batorsag sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!