Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon bejön csak mostanság nem találkoztunk. Ezért a skype és a facebook maradt. Nem tudom, hogy neki tetszem-e mit kérdezzek tőle amiből rá lehet jönni vagy mit tegyek?
Szerintem, ha tetszel egy pasinak, nem kell kérdezned. Tudod miért nem? Azért, mert ő fog kérdezni. :)
Pl., Ha ismerkedtek, minden érdekli, ami veled kapcsolatos ( a pasijaid számától a kedvenc színedig). Állandóan azon töri a fejét, hogy hogyan cserkésszen be téged és ezért bombáz a kérdéseivel. Ha találkoztok, elpirul vagy nem beszél sokat (v. ellenkezőleg inkább túl sokat beszél).
Remélem tudtam segíteni.
Szerintem nem kell semmit csinálni
A fiúk nem szeretnek a nyomuló lányokat.
Egyszerűen várni kell 1 kicsit
Am miért nem találkoztok?meg kell beszélni vele,h mi lenne ha kimennétek lógni v vmi.Nem muszály kettesben.Az majd magától kialakul,ha fog menni
Ha egy városban éltek,akk nincs akadály.
ha jó viszonyban vagytok,akkor meg lehet kérdezni tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!