Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem. Még sosem beszéltem vele csak nézni szoktam :) de mindig látom hogy ő is néz engem. Na az a fontos hogy nem merek odamenni hozzá és megmondani neki hogy tetszik. Félek hogy elküld meg hogy kiröhög. Szóval félénk vagyok na. :D. (13 éves vagyok ő egy évvel alattam van.) Nagyon tetszik nekem csak nem merek odamenni hozzá. Tudom ha nem teszek semmit akkor el fog menni de nem tom mit tegyek hogy ne féljek. Mit kéne tennem?

2013. jan. 30. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Na oda mész és beszélsz vele.

De ezt te is tudod...Szóval felesleges ez a kérdés.

2013. jan. 30. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
2013. jan. 30. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem merek :D DE NEM TOM MIÉRT. :'( a lényeg hogy mit tegyek hogy oda merjek menni? Most mennyek oda holnap reggel és mondjam meg neki hogy tetszel. Na a baj hogy tuti megtenném csak félek.
2013. jan. 30. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy napszemüvegem azt odaadom neked, ha felveszed láthatatlan leszel és odamehetsz hozzá bátran és elmondhatod neki. Aztán leveszed a szemüveget h lássa h honnan jött a hang.
2013. jan. 30. 18:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Na lécci ne szivass. lécci mondjatok valami értelmeset hogy mit tehetnék. Hogy holnap odamehessek reggel és oda mennyek hozá és megmondjam neki hogy tetszik.
2013. jan. 30. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig össze kell szedned a bátorságodat, mert ez másképp nem megy. :)
2013. jan. 30. 18:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom. De félek. Pedig tudom hogy mindig néz engem.( Azért mert mindig látom hogy mikor reggeli ügyeleten vagyunk akkor olyan helyen vagyok mindig ahol nem lehet látni és ő mindig olyan helyre megy ahol lehet engem látni. Mikor meg lát engem sehova sem megy. PL.: ma reggel: ő hamarabb jött suliba és ott állt ahol szokott a helyén. De mikor meglátott úgy tett mintha meg akarná nézni a kiírást de persze mikor én rendesen megálltam ahol kellet akkor láttam hogy néz.)) Na ezt nem értem. Nem merek odamenni de pedig mindig látom hogy néz. Szóval valamit mondjatok lécci. Mert én nem tom mit tegyek. Annyit tok hogy szedjem össze magam meg minden. Na ezen kívül. Ha pl.: odamennék hozzá mit mondjak neki? Szia tetszel nekem. :D ez valahogy nem áll össze. Szóval pl mit mondjak neki?
2013. jan. 30. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
hát öcsi egy cipőben járunk... csak én 17 vagyok.. ami kicsit gázabb, de énse merem..... Mindig azt mondom magamnak, hogy bár csak akkor mertem volna, akkor most nem igy álnék a csajokkal:(
2013. jan. 30. 19:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. De az ucsi válaszolótól megijedtem :D Lehet hogy oda kéne mennem hozzá és megmondani. Na mind 1. köszi mindenkinek a választ. És ucsi válaszoló SOK SIKERT!!!!!!
2013. jan. 30. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!