Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szexre kellenék neki? szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Elkezdtem kavarni egy nálam pár évvel idősebb sráccal, nagyon megszerettem,sőtt imádom. Azt érzem, hogy ő így érez/érzett...Nagyon oda volt, találkozni akart egyfolytába, minden nap beszéltünk hosszú órákon keresztül. Amikor oda került volna a sor, hogy belevágunk egy kapcsolatba, ő lassan-lassan de felhozta a témát, hogy neki az kapcsolat, amibe a szex is beletartozik (nem így mondta el, de kb ezt akarta jelenteni)Viszont, ő tudja, hogy én még szűz vagyok és nem szeretném most elveszíteni a szüzességem. Eltelt 2hónap ezután a beszélgetés után, baromira hiányzik az a sok beszélgetés és találka, ugyanis most egyre kevesebbet vagyunk együtt... Mai naphoz 3 napja, hogy tényleg semmit nem beszéltem vele, ilyen még nem volt. Néha van olyan nap, amikor úgy ír mint régen, és itt mindig kapok egy kis reményt, de másnap semmi.:/ Nagyon szeretem, nagyon hiányzik. Szívesen megmondnám neki, hogy le is feküdnék vele ha azon múlik, de nekem ehez idő kell. És nem 1-2hét... De nemtudom, hogy mondjam meg neki, vagy egyáltalán érdemes-e, sokat gondolkozok, hogy tényleg szeret-e vagy, csak a szexre kellenék..?!2013. jan. 22. 18:22
1/4 anonim válasza:
Itt már hónapok óta kapcsolatban vagytok. Ha csak szexet szeretne, valószínű, előbb is lelépett volna. Javaslom, ne egyből közösüljetek, hanem gyakoroljátok a szexualitás egyéb metódusait. Pl. orális szex, és egyéb, hasonló játékok.
2/4 anonim válasza:
Valami biztos nincs rendben vele...
1. Csak szexre kellesz.
2. Érzelmileg éretlen, és nem tudja mit akar.
3. Másvalaki is van a képben, és variál.
Akárhogy is, találsz sokkal jobbat, léteznek sokkal megértőbb férfiak is, akikkel boldog lehetsz. Nem érdemes miatta bánkódnod, csak megcsalt az emberismereted (viszont eközben ilyenkor egyre jobb és jobb lesz). :)
F
4/4 anonim válasza:
a második válaszolóval értek egyet...valószínű h van neki más is és csak arra vár h mikor kap meg téged is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!