Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Acsricsi kérdése:
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van 1 lány a suliból aki megtetszett nekem. Mikor reggeli ügyeletben vagyunk akkor én állok egyedül és barátnőjével mindig néznek engem. És nekem tetszik ez a lány. Szóval lényeg az hogy mit kéne tennem.2013. jan. 29. 21:24
1/12 anonim válasza:
Mosolyogj rá és köszönj neki, kérdezd meg hogy van?
náluk is esik e a hó?
nem szokott e reggel fázni a keze?
Ilyen kis butaságokat találj ki.
Vagy mesélj viccet.
2/12 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
3/12 anonim válasza:
Jól mondja az első. :)
Szépen mosolyog rá, szemezz vele, menj oda és köszönj neki, aztán valahogy beszélgess el vele. :)
4/12 A kérdező kommentje:
1 baj van hogy még sosem dumáltam vele mert én 1 osztállyal felette vok :) Nekem ebben az évben tetszett meg. :)
(Amúgy csak azért ebben az évben mert tavaly még nem is láttam soha. :D Nem tom miért de nem láttam :D).
2013. jan. 29. 21:31
5/12 anonim válasza:
jelezd neki hogy tetszik neked. kezdeményezz beszélgetést, vagy ha hideg reggel van, vigyél neki termoszba teát
6/12 A kérdező kommentje:
Most álljak elé :) és mondjam neki hogy tetszel :D? (13 éves vagyok még nem volt csajom meg ez a lány tetszik nekem elsőnek.)
2013. jan. 29. 21:35
7/12 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem ezek a dolgok nem nagyon mennek. Hogy most álljak elé holnap reggel és mondjam neki hogy tetszel. Nekem ez vmiért nem tetszik. Mi van ha elküld és kiröhög?
2013. jan. 29. 21:39
8/12 anonim válasza:
Akkor röhögsz te is :D
nem kell azt mondani , hogy tetszel.
Csak beszélgess vele ha már 2 mondatot mondtál haladtál.
Csak olyat mondj, hogy szia hogy vagy?
milyen órád lesz? v amit akarsz.
9/12 A kérdező kommentje:
De én még mindig félek xDD Pedig annyi lenne a dolgom hogy odamek elkezdek vele dumálni 1 jót és akkor már juttotam vamire de háááááááát. :(
2013. jan. 29. 21:52
10/12 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg hogy zavarba jönnék.
2013. jan. 29. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!