Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány és 23 éves pasi között működhet kapcsolat?
Figyelt kérdés
Én a pasi vagyok, nem vadásztam sosem fiatalabb lányokra. Úgy fél éve viszont megismertem egy 16 éves lányt, még csak gimi másodikos míg én már dolgozom. Bár eléggé komoly gondolkodású. Őszintén szólva megijeszt ez a korkülönbség, viszont feltűnően alakul köztünk valami.2013. jan. 30. 17:05
1/9 anonim válasza:
Sok! De ha szeretitek egymást akkor nem számít!
Van egy ilyen mondás:
~ Magasság,Kor,Tömeg a szerelemben nem játsz szerepet!
2/9 anonim válasza:
hát én hallottam 13-23 ról is egy 16-23 már nem durva annyira
3/9 anonim válasza:
13-23 xDD azért az a 23 éves férfi aki 13 éves kislányra nyomul elég beteg..
mondjuk a 16ot sem nagyon értem, de úgy látomm te magad sem kérdező:)
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, én sem értem teljesen. Vele viszont furcsamód jól el tudok beszélgetni, én sem voltam infantilis 16 évesen, de ő jóval felnőttesebb mint én voltam.
2013. jan. 30. 17:31
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok. :) bár nekem még nem volt dolgom jóval idősebb pasival :D
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs vele gond! Vágj bele:)
Mellette legalább fiatalabbnak érezheted magad egy kicsit.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is rendben van :) én 15 vagyok a barátom pedig 22 és nagyon jól megvagyunk :D
9/9 anonim válasza:
én is most leszek 17 a párom meg 23 és 2éve működik a kapcsolatunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!