Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Teljesen tanácstal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

Sokáig tetszett egy fiú, aztán 3 hónapja sikerült összejönnöm vele. Röpültem a boldogságtól. most mégis hiányzik vmi. Ő túl jó, hiányzik egy kis "rosszfiússág", ami megvolt az előző barátomba, de ő szakított velem lassan egy éve. De ha ránézek a "voltomra" még mindig belé vagyok szerelmes és legszívesebben újra összejönnék vele. De új barátnője van. A mostani kapcsolatomban feszengek, nem tudok kinyílni teljesen, nem érzem jól magam. De mégis maradok, mert nem akarom őt megbántani, mégis én kezdeményeztem. De így mégsem maradhat. Sőt ő még a régebbi barátomra sem kérdezett rá, úgy van vele, előtte nem volt senki. Mit tegyek?

egy elkeseredett 16 éves

2009. szept. 2. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed vele magad jól, akkor szaktsatok.Sztem nem helyes, ha áltatod.Főleg minnél jobban elmélyültök 1 kapcsolatban , annál nehezebb lesz a szakítás.De lehet az is elég ha megbeszéled vele - bár sztem ha a régi pasidba vagy szerelmes értelmetlen a megbeszélés -
2009. szept. 2. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, hogy ne bántsd meg nem szabad vele maradni.
2009. szept. 2. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nehéz ügy. ha a mostanit szereted maradj vele de hogy a régit visszakapod nemsok esély van rá.találj mást

17f

2009. szept. 2. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
más?
2009. szept. 2. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáld meg kihozni belőle a valódi önmagát. Ez a túlzott jófiúság inkább tanított viselkedésforma.
2009. szept. 2. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
inkább szakíts vele mint, hogy szenvedj ha szorongsz hát szorongsz, amúgy nem lehet, hogy inkább csak az elsőt sikerült "idealizálni" azért mert vele jó volt nem jelenti azt hogy mással nem lehet jó máshogy ezt csak azért mondom mert 1 év nem kevés idő persze csak szerintem, na nem akarlak ledorongolni azért érdekes hogy azt hiszi előtte nem volt senki
2009. szept. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!